10 pasi pentru o mai buna organizare

La doua saptamani, poti face cumparaturile „mari” de alimente si pentru casa. Calculeaza cat stai la casa la cozi si vezi cat timp ai economisi daca ai sta la coada doar o data.

1. Cu un copil in casa, chiar atunci cand nu mai trebuie sa mergi la birou, timpul pare ca se imputineaza. Orele se succed cu repeziciune si nu apuci sa faci mai nimic din ce ti-ai propus pentru o zi. Mai jos, iti propunem cativa pasi pentru economisirea de timp si o mai buna organizare.

2. Cand auzi intrebarea „Ce avem la cina?” te ia deja cu lesin? Nu ai apucat sa faci cumparaturi, nu ai nimic gatit si nimeni nu mai are rabdare, nici macar tu, care nu ai apucat sa-ti iei vreo pauza de pranz.

Pana te apuci sa pregatesti masa, sa pui farfuriile si apoi sa speli vase, ai pierdut deja cam doua ore. O solutie ar fi ca intr-o zi din saptamana sa planuiesti un meniu pentru mai multe zile si chiar sa pregatesti baza unor mancaruri, pe care sa le poti ulterior congela.

Cand vei ajunge acasa, nu-ti va ramane decat sa incalzesti si sa aranjezi totul si, la urma urmei, ii poti cere si partenerului sa te ajute. Sa pui masa nu e o misiune atat de solicitanta cum ar fi gatitul.
 

Citeste continuarea in revista BABY – noiembrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista