10 reguli stricte pe care copiii lui Kate si William trebuie sa le respecte

Familia Regala a Marii Britanii a crescut recent cu inca un membru, cand Kate si William l-au intampinat pe Printul Louis Arthur Charles in viata lor.

Desi cei doi parinti nu au aceleasi griji pe care parintii obisnuiti le au, avand la dispozitie o armata de bone si toate consumabilele necesare, sarcina lor se complica atunci cand vine vorba de educatia celor trei copii.

10 reguli stricte pe care copiii lui Kate si William trebuie sa le respecte

1. Printii George si Louis nu pot purta pantaloni lungi

La fiecare aparitie in public, Printul George poate fi surprins in pantalonasi scurti.

Exista o regula care ii impune ca, pana la varsta de 8 ani, el si fratele sau mai mic sa nu poata purta pantaloni lungi, deoarece acestia ar fi destinati barbatilor.

2. Cei mici fac lucru manual

Atat Kate cat si William au obtinut diplome in domeniul istoriei artei. Poate din acest motiv, amandoi tin foarte mult ca cei 3 printi din familie sa se indeletniceasca in arta lucrurilor facute manual, pe care adesea le daruiesc familiei, inclusiv Reginei.

3. Trebuie sa fie poligloti

Educatia e la rang inalt in familia regala, in principal datorita faptului ca una din indatoririle membrilor familiei regale este sa calatoreasca in toata lumea.
Din acest motiv, toti membrii familiei regale trebuie sa stie sa vorbeasca franceza. Printul Charles si fiul sau, William, sunt fluenti in mai multe limbi, printre care si galeza.

Printul George a inceput recent sa invete alte limbi si stie deja sa numere pana la 10 in spaniola.

4. Invata cum sa se comporte in fata camerelor

Daca pentru Printul Louis aceasta nu e inca o problema, fratii lui mai mari au fost deja instruiti legat de comportamentul in fata camerelor de filmat.
Momentan ei fac prietenos cu mana catre camera, insa pe masura ce vor creste vor incepe sa si vorbeasca in public si sa se adreseze publicului.

5. Numele de alint nu se folosesc in public

Desi presa ii numeste adesea Will si Kate, ei nu se pot adresa unul celuilalt pe aceste apelative. Din acest motiv, William poate fi auzit intotdeauna numind-o pe Kate „Catherine”.

Printul Harry este singurul care face exceptie de la aceasta regula, numele lui fiind de fapt Henry.

In rest, George si fratii lui vor folosi mereu numele lor oficiale in public.
In interiorul Palatului insa, lucrurile stau diferit: cei mai apropiati prieteni ai Reginei i se adreseaza acesteia cu „Lilibet”, iar printul George ii spune „Gan Gan”.

6. „Spatele drept!”

E o replica pe care, probabil, copiii de vita nobila o aud frecvent. Tinuta abordata in public trebuie sa fie una cat mai gratioasa si eleganta, motiv pentru care nu ii vei vedea pe Printul George sau Printesa Charlotte sa stea vreodata cocosati sau sa se strambe in public.
Totodata, le e interzis sa puna mainile in buzunare.

7. Majoritatea dispozitivelor electronice le sunt interzise

Faptul ca sunt urmasii la tronul Marii Britanii nu ii face diferiti, cand vine vorba de interdictii firesti: cei 3 copiii ai cuplului regal au acces limitat sau interzis la majoritatea dispozitivelor electronice, aici fiind incluse si tabletele.
Li se permite sa se uite la emisiuni si filme dedicate copiilor, insa pentru un timp limitat. In restul timpului, copiii lui Kate sunt incurajati sa se joace cu jucarii traditionale (adica palpabile!), sa se joace in aer liber si sa isi dezvolte imaginatia.

8. Fara Monopoly in serile petrecute cu familia

Familia regala iubeste jocurile de societate si le joaca inclusiv de Craciun. Cu toate acestea, Monopoly este un joc interzis.
Printul Andrew (fratele Printului Charles) a declarat in 2008 ca Monopoly nu este permis la Palat, deoarece predispune jucatorii la a deveni rautaciosi si starneste certuri.

9. Nu au voie sa manance fructe de mare

Ai crede ca fructele de mare, un aliment gourmet in orice bucatarie, sunt nelipsite de la masa celor de vita nobila. Ei bine, nu chiar.

Cei trei copii nu vor manca prea curand fructe de mare servite la vreun restaurant, deoarece presupun un risc prea mare de toxiinfectii alimentare.
Ei mai sunt tinuti departe si de friptura in sange, apa de la robinet din alte tari si de mancaruri prea picante sau prea exotice.

10. Trebuie sa intre in incaperi intr-o anume ordine

Probabil momentan nu isi dau inca seama concret si poate nu e intotdeauna respectata aceasta regula inca, insa odata ce vor putea intelege, cei trei copiii vor fi nevoiti sa respecte faptul ca intr-o incapere se intra doar intr-o anume ordine.

Printii George, Charlotte si Louis vor intra intr-o incapere si se vor aseza doar dupa ce vor fi deja intrati si asezati: Regina, Printul Philip, Printul Charles, Camilla, Printul William si Kate. Momentan, ei inca intra simultan cu parintii lor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau