10 variante de toppere pentru salteaua de pat

Vrei să adaugi un strat moale unei saltele de pat prea ferme sau îți dorești să reduci durerile de spate, umeri și gât cu care te trezești în fiecare dimineață? Folosește un topper fiindcă îți va oferi un plus de comoditate și confort. Acesta este o extensie a saltelei, realizată din spumă, latex, pene, puf sau lână, care oferă o amortizare mai bună și sport suplimentar pe parcursul nopții. Topperul poate fi plasat peste saltele incomode și canapelele extensibile, dar se poate utiliza și individual, de exemplu, dacă dormi într-un cort, în excursii, atunci când copiii se joacă pe podea sau când ai nevoie de un loc de dormit în plus. În cazul în care pe lista ta de achiziții se află un topper pentru saltea, iată câteva dintre variantele pe care le ai la dispoziție pentru a alege un produs bun:

  1. Topper Renew Natura V2

Realizat din spumă cu memorie, acest topper se poate folosi pe orice suprafață orizontală pentru a beneficia de confort deplin și susținere totală a corpului. Se adaptează greutății corporale și îmbunătățește semnificativ calitatea somnului încă de le primele nopți de odihnă. Topperul beneficiază de un sistem de ventilație care contribuie la dispersarea căldurii de la nivelul pielii și inhibă apariția umezelii.

  1. Topper Green Future Argentum Therapy Memory Arctic Gel 

Este unul dintre cele mai bune toppere pe care îl poți comanda de pe https://www.mezoni.ro/mobilier-si-saltele/toppere fiindcă sporește considerabil gradul de confort în orice poziție te odihnești. Are un nivel mediu de fermitate și este fabricat din două straturi de spumă poliuretanică. Primul dintre ele, proiectat cu o celulație deschisă, este mai moale și ajută la ameliorarea durerilor de spate, iar cel de-al doilea, prevăzut cu particule reci de gel, previne supraîncălzirea în timpul somnului și relaxează musculatura.

  1. Topper Kring Aloe Vera 3+2 Memory Cool Gel H5 CM

Dedicat persoanelor care se confruntă cu dureri de gât și de spate, acest topper oferă rezultate vizibile chiar de la primele utilizări. Este realizat din spumă cu memorie, tratat cu Aloe Vera și are proprietatea de a se mula după forma corpului fiecărei persoane.

  1. Topper Ted Sweet Lavander

Moale, cu o grosime de 5 cm, confecționat din spumă poliuretanică și cu un nivel mediu de fermitate, topperul Ted Sweet Lavander satisface în totalitate nevoile unui somn odihnitor. El oferă corpului o susținere impecabilă și îndepărtează senzația de disconfort sau durere încă de la primele utilizări.

  1. Topper Ted Adry Cool Gel

Scopul principal al acestui produs realizat din spumă poliuretanică de calitate superioară este asigurarea unui confort sporit și menținerea unui somn liniștit și profund. Una dintre părțile topperului relaxează total corpul și oferă senzația permanentă de masaj, iar cealaltă detensionează spatele și zona cervicală, reglând circulația sângelui.

  1. Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm

Perfect adaptabil saltelelor rigide, dar și canapelelor vechi, acest topper oferă particularități distincte în funcție de poziția în care este utilizat. Produsul are un nucleu consistent de spumă poliuretanică, împărțită în două straturi diferite. Pe una dintre părțile topperului poate fi experimentat un sentiment plăcut de masaj, în timp ce pe cealaltă, un nivel foarte înalt de comoditate.

  1. Topper DrimusMemo HR

Combină proprietățile memory foam cu spuma standard pentru un produs care asigură susținerea corectă a corpului în timpul somnului. Topperul este tratat împotriva acarienilor și mucegaiului, poate fi folosit și de persoanele sensibile și permite utilizarea pe saltele uzate sau denivelate.

  1. Topper Super Ortopedic 5 cm Tencel

Confecționat din spumă fermă, îmbrăcată într-o husă Tencel foarte fină și plăcută la atingere, topperul super ortopedic asigură suport corespunzător pentru toate cele cinci zone importante: cap, umeri, coloană vertebrală, bazin și picioare.

  1. Topper Ted Aloe Memory

Confortabil și rezistent, acest produs dispune de două niveluri de fermitate: o parte mai moale, din spumă cu memorie, și o parte tare, realizată din fibre de poliester. Topperul are și o plasă 3D responsabilă pentru buna ventilație interioară și prevenirea dezvoltării bacteriilor și mucegaiului.

  1. Topper MemoryDuo 3+3

Este un topper de calitate, ce poate fi așezat pe orice suprafață și chiar rulat cu ușurință pentru a fi folosit și într-o vacanță. Prevăzut cu două straturi, unul de 3 cm de memory foam și altul de spumă, tot de 3 cm, produsul se adaptează foarte bine pe forma corpului, susține coloana și favorizează circulația sângelui.

Topperul îmbunătățește confortul general, crește fermitatea sau moliciunea saltelei și asigură un plus de suport în timpul odihnei, așa că nu trebuie să lipsească din niciun dormitor.

Sursa foto: https://images.unsplash.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse