11 lucruri pe care nu le poţi schimba la un bărbat

Bărbaţii! Firi atât de complicate şi greu de înţeles uneori, din cauza comportamentului lor schimbător. Este atât de dificil să reuşim să îi înţelegem, darămite să mai şi schimbăm câte ceva la ei!

Iată ce nu vei putea schimba la partenerul tău:

 

 

Nu va vorbi despre sentimentele lui

Noi, femeile, suntem, prin definiţie, romantice! Bărbaţii sunt pragmatici! Ei consideră că o comunicare eficientă este destul de importantă într-o relaţie, dar asta nu îi va convinge să îşi etaleze sentimentele.

 

Nu va răspunde niciodată la toate SMS-urile pe care i le trimiţi

În timp ce noi trimitem zeci de SMS-uri, ei nu vor arăta niciun interes în a-şi pierde timpul cu trimisul mesajelor. Bărbaţii văd telefonul ca pe o unealtă cu ajutorul căreia pot comunica mesaje scurte şi importante.

 

Sportul va fi întotdeauna important

Un meci de fotbal la televizor este pentru un bărbat un moment sacru. Chiar dacă te enervează, nu va renunţa la acest obicei. Dacă planifici o seară romantică, ai grijă ca în acea seară să nu fie vreun meci, pentru că răspunsul va fi întotdeauna unul negativ.

 

Se va uita întotdeauna pe stradă la alte femei

Să fim sincere, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Dacă se uită, nu înseamnă că te înşală.În sinea noastră, toate sperăm că partenerul nostru nu face acest lucru, nu-i aşa?

 

Va minţi întotdeauna, dar va minţi frumos

Bărbaţii nu au întotdeauna chef să comunice. Aşa că inventează minciuni mici ca partenera lor să îi lase în pace. Iar în unele situaţii sunt obligaţi' să apeleze la minciuni nevinovate ca să evite disputele.

 

Mamele chiar cântăresc… greu!

Şi studiile spun că mamele au un rol important în viaţa bărbaţilor. După ce au intervievat 3.700 de bărbaţi, cercetătorii de la Universitatea din Iowa, SUA, au stabilit că mama este modelul de viaţă după care se ghidează fiul în alegerea soţiei.

 

Va fi mereu dezordonat

Un bărbat nu va pune niciodată lucrurile la locul lor, şi de fiecare dată când face curăţenie, trebuie să faci şi tu după el. Nu încerca să îl schimbi, acceptă-l cu defectele sale!

 

Nu va evita o luptă

Femeile evită de obicei certurile în public, însă bărbaţii şi orgoliul lor se vor implica întotdeauna în cele mai complicate situaţii.

 

Orgoliul masculin

N-or să recunoască atunci când greşesc nici în ruptul capului, pentru că nu degeaba sunt reprezentanţii sexului tare! Încearcă să nu te enervezi de fiecare dată când te loveşti de un nu' şi laudă-l când face un lucru bun.

 

Nu-şi va schimba look-ul

Stilul vestimentar al unui bărbat este un lucru discutabil: fie este îndrăgostit de modul său de a se îmbrăca şi nu va schimba asta pentru nimic în lume, fie poţi să îi propui, subtil, că ar fi momentul să îşi schimbe garderoba, poate va primi această sugestie cu braţele deschise.

 

Ieşirile la bere

Chiar şi după căsătorie nu va renunţa la ieşirile în oraş cu prietenii! Bărbaţii au nevoie să evadeze din când în când. Iar pentru simplul fapt că nu te ia cu el atunci când se întâlneşte cu băieţii, nu înseamnă că nu te iubeşte sau că îţi este infidel!
 

Foto: shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie