12 nume ciudate de copii celebri

Ca viitori parinti, una dintre cele mai importante decizii legate de soarta copilului este chiar numele pe care acesta il va purta toata viata sa.

Prenumele este ca o eticheta pe care o purtam intreaga noastra viata. Iar alegerea lui este extrem de importanta, mai ales ca cercetatorii au descoperit ca are un impact major asupra personalitatii copilului.

Fifi Trixibell, Heavenly Hiraani Tiger Lily, Kal-El Coppola si Sihol Nouvel sunt doar cateva dintre „nominalizari, de pe o lunga lista a celor mai ciudate nume alese de vedete pentru copiii lor.

Spike dupa numele celebrului personaj de film, Mike Myers l-a ales pentru fiul sau. Nu ne mira… doar e vorba de Mike Myers.

Maddox fiul cuplului Jolie-Pitt poarta numele unei celebritati cel putin dubioase de pe Internet.

Jermajesty adica maiestatea sa, copilul lui Jermaine Jackson, fratele regelui pop, Michael Jackson.

Pirate – Jonathan Davis, solistul formatiei Korn – „Get up”, razvratit din fire si datorita job-ului, acesta si-a botezat primul baiat „Pirate”.

Blue Angel unul dintre membrii trupei U2, The Edge. In Statele Unite, Angel nu este un nume neobisnuit, insa alaturarea Blue-Angel ii confera un aer distinct!

Aleph plin de incarcatura filosofica, nu stim cat de fericit este acest nume pentru baietelul lui Natalie Portman.

Prince Michael II – fiul cel mic al superstarului Michael Jackson, cunoscut si drept Blanket, are o denumire princiara. 

Kal-El – numele initial al lui Superman, care s-a nascut pe planeta Krypton. In viata reala, Kal-El este baietelul actorului Nicolas Cage.

Apple – fetita lui Gwyneth Paltrow. Oare parintii prevad o silueta in forma de mar?

Fiica fostei Spice Girl,Geri Hallywell, are un nume cu o rezonanta aparte. Cantareata alesese pentru fetita ei numele Scarlett – Pe aripile vantului este cartea ei preferata.
Dar in timpul unei plimbari in parc, Geri a vazut niste flori minunate.„Mama mea mi-a spus ca Bluebell, clopotelul albastru, este o floare rara si, ca atare,pretioasa, si mi s-a parut un nume potrivit pentru fiica mea, a explicat cantareata jurnalistilor curiosi.

Ocean – Fiica lui Forest Whitaker primeste numele Ocean' ca urmare a convingerilor tatalui ei ca numele defineste destinul copilului.

Willow Sage – asa se numeste fetita lui Pink. Tinand cont ca willow inseamna salcie (in engleza), iar sage inseamna intelept (in franceza), atunci cu siguranta numele nu e intamplator.

Cei doi copii ai lui Gwen Stefani si Gavin Rossdale sunt fericitii posesori ai unor nume inconfundabile: Kingston (capitala si cel mai mare oras din Jamaica) James McGregor si Zuma Nesta Rock.

 

Web editor: Iulia Sandu

 



URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nume de copii