15 nume de băieți care atrag succesul în viață

Oamenii au căutat succesul și norocul în viață, încă de la inceputuri și vor face foarte multe pentru a le obține.

În aceste condiții, părinții sunt cei care pot sa pună prima piatră de temelie la viitorul succes al copilului lor.
Astfel că am alcătuit o listă cu 15 nume de băieți care se spune că prin semnificația lor, atrag succesul în viață, din care poți să alegi numele care consideri că i se potrivește cel mai bine băiatului tău.

1.       Albert

Numele Albert, purtat în trecut de nobili și prinți, provine dintr-un vechi cuvânt german care înseamna 'nobilime strălucită'.

Băiețeii care au fost botezațti astfel sunt, în general, firi deschise, calde și dornice de cunoaștere. Sunt inteligenți și sensibili, iar dacă au parte și de puțin noroc, succesul nu va întârzia să apară.

2.       Alexandru

Provine din cuvântul grecesc 'alexandros', care înseamna 'protector, apărător'.

Băieții care poartă acest nume se dovedesc a fi puternici și curajoși. Uneori sunt prea buni cu cei care nu merită, dar dacă sunt îndrumați cu atenție și sfătuiți bine devin bărbați care reușesc în viață

3.       Andrei

Numele Andrei provine din cuvântul grecesc  'andreios', care se traduce prin 'bărbătesc, curajos'. În Biblie, Andrei a fost primul apostol al lui Iisus.

Băiețeii care poartă acest nume se dovedesc a fi curioși și curajoși încă din primii ani de viață, chiar dacă asta le aduce tot felul de mici probleme. De cele mai multe ori devin bărbați puternici, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume și sunt apreciați pentru sinceritatea lor.

4.       David

Numele David vine din limba ebraică, unde înseamna 'iubit'. În Biblie, David a fost cel mai mare rege al Israelului, cunoscut pentru victoria împotriva lui Goliat.

Într-adevăr, băiețeii care primesc acest nume se dovedesc firi neînfricate, care nu se dau în lături de la experiențe noi. Asta le va aduce probleme întotdeauna în viață, dar reușesc să treacă peste ele fiindcă știu să-și asume și să-și repare greșelile.

5.       Dominic

Un nume de origine nobilă, provenind de la un cuvânt latin ce înseamna 'lord'.

Băiețeii cu acest nume sunt firi curioase, dornice să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Se dovedesc inteligenți încă de mici și îi surprind pe cei din jur cu cunoștințe pe care nu le au nici adulții.

6.       Eduard

Acest nume de origine anglo-saxonă se poate traduce prin 'protector'.

Ți într-adevăr, băiețeii numiți Eduard se dovedesc a fi foarte protector cu cei pe care îi iubesc, încî din primii ani de viață. Vor fi adolescenți liniștiți și inteligenți, iar apoi devin bărbați sensibili și empatici, care ating succesul pentru că pot înțelege pe oricine, în orice situație.

7.       Eric

Numele Eric provine din limba germane veche, unde înseamna 'singurul conduător, eternal conducător, războinic'.

Băiețeii botezați astfel dovedesc încă de mici calități de lider și, cumva, reușesc să se facă ascultați în grupul de prieteni sau colegi. Au păreri bine conturate, pe care nu ezită să le impună, iar îndrăzneala și determinarea le aduc succesul în viață.

8.       Ianis

Numele provine din limba ebraică și înseamnă 'darul lui Dumnezeu'.

Într-adevăr, acești băieței vor fi mereu o minune în vieților celor din jur. Calzi, înțelegători și buni, vor ști să aducă alinare oricui, în orice situație. Uneori prea buni pentru lumea din jur, vor avea destul de suferit în viață, dar binele făcut se va întoarce la ei și la maturitate vor cunoaște succesul.

9.        Luca

Provenit din limba greacă, numele a devenit celebru datorită sfântului apostol și evanghelist Luca, un doctor care călătorea prin lume în compania Sfântului Pavel.

Se va dovedi încă din primii ani că baiețeii numiți Luca au o tendință de a face bine, de a vindecă suflete și îndrepta situații care li se par nedrepte. Devin adesea mediatori în grupul de prieteni și ating succesul prin simțul dreptății și al datoriei.

10.   Mario, Marius

Ambele nume provin de la Mars, zeului războiului la romani.

Chiar dacă sunt destul de agresivi, încă de mici, băieții care poartă aceste nume reușesc în viață fiindcă știu să lupte pentru ce li se cuvine. Îndrumați cu grijă, vor învăța să-și canalizeze agresivitatea așa încât să nu aibă probleme.

11.   Matei

Numele vine din limba ebraică și înseamnă 'cadoul Domnului'.

De cele mai multe ori, se dovedește a fi un nume norocos, iar cei care îl poartă reușesc să obțină succesul în viață, chiar dacă pornesc de la nimic. Băiețeii se arată atrași de bani și, pe măsură ce cresc, reușesc să-i scoată și din piatră seacă.

12.   Nicolas, Nicolae

Ambele nume provin din cuvântul grecesc nikolaos, care înseamnă 'victorie oamenilor'.

De cele mai multe ori, băiețeii care primesc aceste nume se dovedesc niște învingători, care reușesc în viață în ciuda tuturor piedicilor. Acolo unde alții ar da greș sau s-ar lăsa bătuți, ei merg mai departe și strădaniile le sunt răsplătite.

13.   Patrick

Provine dintr-un cuvânt latin, care înseamnă 'nobil'.

Băiețeii care poartă acest nume sunt firi sensibile, inteligente și curioase. Surprind adesea prin replici mature și bine gândite pe care nici adulții nu le-ar putea da. Pe măsură ce cresc reușesc să înțeleagă viața mai bine decât alții, ceea ce le aduce capacitatea de a reuși oriunde.

14.   Răzvan

Provine din limba indiană, unde însemna 'aducător de vești bune'.

Chiar dacă nu se ridică întotdeauna la înălțimea numelui și, undeori mai trebuie să dea și vești proaste, băiețeii botezați Răzvan sunt firi vesele, pozitive, știu să se facă plăcuți de oricine și pot însenina ziua oricui cu o vorbă bună. Știu exact ce și când să spună ca să obțină ce vor.

15.   Tudor

Nume de origine celtică, având semnificația 'conducător poporului'.

Băieții cu acest nume nu sunt genul care să se remarce din prima ca lideri, dar reușesc să se facă ascultați de oricine după un timp. Sunt înțelegători, inteligenți și corectitudinea lor atrage respectul celor din jur, mai devreme sau mai târziu.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din 1 - 2 ani