15 nume de fete care atrag succesul în viață

Nu poți avea control asupra personalității fetiței tale și nici nu poți alege cu cine va semăna, însă îi poți alege numele, care, după unele păreri este mult mai important decat am crede.

Iată 15 nume care, prin semnificația lor, se spune că atrag succesul în viață.

Adelina

Numele Adela și Adelina sunt derivate din cuvântul german 'adal', care înseamnă 'nobil, bogat, faimos'

Fetițele care poartă acest nume sunt, în general, sensibile și au un suflet bun, dar odată ce cresc încep să dovedească niște calități de lider pe care nimeni nu le-ar fi bănuit.

Alexia, Alessia, Alesia

Toate cele trei variante provin din cuvântul grecesc 'alexo', care însemna 'a apăra, a ajuta'.

Fetițele care poartă aceste nume sunt de multe ori foarte bune și săritoare, ceea ce poate părea mai degrabă un defect uneori, dar pe termen lung se dovedește adesea că binele făcut se întoarce.

Ana

Numele provine din limba ebraică, unde înseamna 'darul lui Dumnezeu'.

De obicei, fetițele botezate astfel dovedesc că se ridică la înălțimea semnificației și pot schimba în bine viețile celor din jur. Sunt fetițe independente și sincere, care ating succesul prin felul lor de a fi.

Antonia

Provenit din limba greacă, acest nume înseamnă 'frumos, de neprețuit'.

Coinciență sau nu, multe fetițe care poartă acest nume devin femei foarte frumoase, care ies în evidență oriunde. Însă nu e singura lor calitate. Inteligența le ajută să se descurce încă de mici în orice situație.

Bianca

Este un nume de origine italiană, care înseamnă 'pur, alb, strălucitor'.

Multe din fetele care poartă acest nume se remarcă prin inteligență. Este doar una din calitățile lor, dar e cea care le adduce succesul în viață la  vârste destul de fragede.

Clara

Clara vine din limba latină și înseamnă 'luminous, sclipitor'.

Fetițele botezate astfel sunt foarte vesele și deschise, având curajul de a încerca lucruri noi la vârste la care alți copii sunt complet dependenți de părinți. Acesta va fi atuul lor în viață.

Daria

Numele vine din limba persană și înseamnă 'a face bine'.

Într-adevăr, fetițele cu acest nume se remarcă adesea prin dorința de a ajuta și viața le răsplătește înzecit.

Ema

Ema este prescurtarea unui nume de origine germană, care însemna 'întreg, universal'.

Fetițele care poartă acest nume sunt adesea văzute ca fiind perfecte. Evident, nimeni nu poate fi perfect, dar la ele calitățile sunt mult mai multe decât defectele.

Gloria

Semnificația numele este evidentă și de multe ori cele care îl poartă au parte de faimă, recunoaștere și apreciere. Fetițele cu acest nume sunt independente și devin femei puternice, care reușesc orice își propun.

Ioana

Provine din numele evreiesc Yohanna, care înseamna 'binecuvântarea Domnului'.

De cele mai multe ori, fetițele care poartă acest nume sunt foarte norocoase, dar trebui să știe cum să profite de lucrurile bune care li se întâmplă.

Maria

Provine din limba ebraică și înseamnă 'copil dorit'.

Fetițele botezate Maria sunt vesele și aduc multă bucurie în viețile celor din jur. Succesul lor în viață vine din atitudinea deschisă și sinceră, dar și din curajul de a-și asuma riscuri.

Miruna

Numele provine din limba slavă și înseamnă 'pace'.

Fetițele care poartă numele Miruna sunt de obicei foarte serioase pentru vârsta lor, sunt liniștite, calculate și curioase. Toate aceste calități, mai ales dacă sunt cultivate din copilărie, le aduc o mulțime de reușite în viață.

Nadia

Vine din limba slavă, unde 'Nadezhda' înseamnă 'speranță'.

Fetele botezate astfel sunt încrezătoare în forțele proprii, foarte serioase și muncitoare. Chiar dacă nu sunt foarte sociabile, sunt foarte educate și știu cum să se comporte cu toți cei din jur.

Natalia

Vine din limba latină și înseamnă 'născută de Crăciun'.

Este un nume norocos, care le aduce fetițelor succesul în viață, uneori încă din copilărie. De multe ori se remarcă în diverse domenii și perseverența lor le aduce numai reușite.

Sofia

Sophia vine din limba greacă și înseamnă 'înțelepciune'.

Într-adevăr, fetele cu acest nume se dovedesc a fi niște copii serioși, gânditori, care te surprind de multe ori prin maturitate și inteligență. Nu sunt foarte vesele și deschise, dar au alte moduri prin care se fac plăcute.

Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie