18 copii s-au intoxicat în bazinul de înot al Clubului Rapid din București

18 copii au ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu, din București, după ce s-au intoxicat cu clor la bazinul de înot al Clubului Rapid. În apa bazinului se afla o cantitate mai mare de clor decât limitele admise.

„În decurs de trei zile s-au prezentat, în etape, 18 copii cu intoxicație cu clor, din care patru au refuzat internarea și 2 nu au necesitat internare.

Au fost internați 12 copii cu pneumonie post expunere la vaporii de clor, din care 10 au necesitat oxigen. Fiecare a stat internat în medie 3-4 zile. Evoluția a fost favorabilă, ultimii externați au fost duminică. În acest moment nu mai avem nici un copil internat din accidentul colectiv de la bazinul Rapid.

La prezentarea lor la UPU, a fost anunțată poliția evenimente la 112 (s-au prezentat cei de la secția de care aparține bazinul de înot), conducerea spitalului și DSP' a precizat dr. Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al spitalului, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Copii sunt afectati de vaporii de clor din produsele de curatenie folosite in casa

„Au fost declanşate cercetări, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Ulterior, aceeaşi unitate sanitară a informat subunitatea de poliţie cu privire la faptul că alţi minori au fost prezentaţi la camera de gardă, cu aceleaşi simptome', informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti DGPMB.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri