2 brazi de Craciun au fost impodobiti la Athenee Palace Hilton pentru a ajuta copiii defavorizati

Athenee Palace Hilton a anuntat astazi ca a inceput campania 2 brazi de caritate de Craciun' cu scopul ajutorarii copiilor defavorizati de la asociatiile Robin Hood si Mias Children.

2 brazi de caritate, impodobiti cu felicitari hand-made, in care 100 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani de la asociatiile Robin Hood si Mias Children si-au scris dorintele pentru Mos Craciun, au fost amplasati vineri, 3 decembrie, in holul de la intrare si in cel din fata restaurantului Robertos si vor ramane acolo pana pe data de 15 decembrie.

In aceasta perioada, oaspetii hotelului si comunitatea business locala va fi incurajata sa aleaga o dorinta' si sa cumpere cadoul pentru copilul respectiv.

Bucuria de pe fetele acestor copii si simplitatea nevoilor lor, ne aduc aminte cat de norocosi suntem. Munca depusa de aceste doua asociatii pentru copiii defavorizati ne inspira si necesita ajutorul intregii comunitati' spune Linda Griffin, directorul general al hotelului Athenee Palace Hilton.

Felicitarile de Craciun au fost realizate de catre 40 de copii de la cele 2 fundatii intr-un workshop organizat impreuna cu revista Good Homes pe data de 29 noiembrie la Athenee Palace Hilton.

Workshop-ul a pornit de la ideea gasirii unui mod atractiv de reprezenta sarbatoarea Craciunului, in viziunea originala si creativa a celor mici.

Clasicele motive ale iernii: brazii, sania lui Mos Craciun sau oamenii de zapada au prins contur cu ajutorul creioanelor speciale folosite si a materialelor deosebite: panglici din dantela, forme din hartie, nasturi, ace de siguranta si miniaturi din metal.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri