IOANID Preschool International Education se deschide în complexul rezidenţial Stejarii

IOANID Preschool International Education se va lansa în luna iulie în Complexul Rezidenţial Stejarii din Băneasa. Inițiatorii proiectului își propun să ofere o alternativă pentru părinții care doresc o altfel de educație pentru copiii lor.

Într-un peisaj educațional aglomerat, IOANID Preschool International Education a fost creată din dorința de a promova un demers educațional de calitate care să asigure atingerea standardelor de învățare întrun climat de siguranță.

Amplasată în zona de top recunoscută pentru atractivitatea sa, IOANID Preschool International Education este un spațiu modern, prietenos și  funcțional pentru copii între 18 luni și 5 ani.

Grădinița are o echipă de cadre didactice cu un standard educațional și profesional ridicat, vorbitori nativi de limba engleză, psihologi și experți în educație.

IOANID Preschool International Education implementează curriculum national britanic, predarea se face în limba engleză, iar activitățile extracurriculare se vor desfășura dupa cele mai înalte standard vizând dezvoltarea emoționala, descoperirea și dezvoltatea potențialului fiecărui copil.

“Unul dintre obiectivele unei instituții de învățământ internaționale este acela de a forma cetățeni globali, cu aptitudini necesare secolului al XXI-lea, care se pot integra oriunde în lume, cu încredere în forțele lor. IOANID Preschool International Education este gândită pentru a servi acestui scop.
Personal, consider că educarea copiilor este una dintre cele mai importante responsabilități pe care le poate avea cineva. Primii ani de viață, până la vârsta de 5 ani, sunt cruciali în dezvoltarea ulterioară a copilului, iar efectele acestei etape de formare vor fi resimțite pe parcursul întregii vieți de către viitorul adult.”, a menționat Ela Robinson (Director, IOANID Preschool International Education).

IOANID Preschool International Education își propune să sprijine fiecare copil pentru că acesta să-și atingă potențialul maxim. Copiii au astfel posibilitatea să exceleze pe plan academic, să învețe activ, să participe la activități artistice și sportive, să  fie creativi și să exploreze.

“Fiecare experiență de învățare trebuie să se desfășoare la momentul optim, pentru a asigura rezultatele dorite. În plus, conform cercetătorilor, mediul înconjurătoar joacă un rol benefic în dezvoltarea simțurilor copilului și în evoluția lui în general. Motiv pentru care mă bucur nespus că voi conduce prima instituție de formare a copiilor care va pune accent pe explorare și bucuria de a fi în natură a copiilor. Așa cum spunea filozoful Greciei Antice, Platon, “cea mai bună formă de educație este să lași copilul să se joace înconjurat de lucruri frumoase”. Este exact ceea ce ne propunem să se întâmple cu micuții care vor fi educați în cadrul IPIE (IOANID Preschool International Education)”, a mai adăugat Ela Robinson.

Cadrele didactice din țară și din străinătate vor desfășura activități cu grupuri cu un număr mic de copii, oferind astfel fiecăruia posibilitatea de a se afirma în cadrul colectivului.
Proiectul va fi realizat pe termen mediu, în fiecare an urmând să fie adăugate noi grupe, în funcție de cerințele comunității.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri