Info atopie – pentru cei care suferă de dermatită atopică

20% din copii în întreaga lume și peste 50 de milioane de oameni (numai în Europa) sunt afectați de dermatita atopică.  Jumãtate dintre copiii afectați de dermatită atopică nu au împlinit încă 6 luni…

 

În ultimii 30 de ani, cazurile de dermatită atopică s-au triplat, afectând calitatea vieții pacienților și a familiilor lor.

Dermatita atopică în cifre:

> 1 din 10 copii este afectat de atopie în peste 100 de țări din întreaga lume

> 50 milioane de persoane din Europa sunt afectate de atopie

> 58% dintre copiii care suferă de atopie au probleme cu somnul

> 73% dintre părinți sunt de părere că atopia copiilor lor afectează relațiile familiale

> 85% dintre părinți sunt de părere că atopia copiilor lor le afectează starea emoțională.

Pentru toți cei afectați de dermatita atopică, Laboratoarele La Roche-Posay, care, de la crearea lor în 1975, au avut ca misune îmbunătățirea vieții pacienților ce suferă de atopie,  au lansat un proiect internațional de educare a pacienților privind această afecțiune și tratamentul ei. Pe www.infoatopie.ro  găsești informații despre dermatita atopică, structurate în cinci secţiuni: Sã înţelegem afecțiunea, Să vorbim despre experiența noastra, Să înțelegem tratamentul, Îmbunătățirea calitatatii vieții, Galerie Video şi Descoperã gama Lipikar.

Despre gama LipikarLIPIKAR-BAUME-AP_Tube-IVY-200ml-det(1)

În ultimii 20 de ani, gama Lipikar și-a dedicat expertiza milioanelor de pacienți care suferă de piele foarte uscată, calmând iritațiile și disconfortul. Fără parfum, fără parabeni, Lipikar Balsam AP folosește o mare concentrație de apă termală La Roche-Posay, o importantă sursă de calmare și antioxidanți. Lipikar Balsam AP beneficiază de o formulă capabilă să confere lipide chiar și celui mai uscat tip de piele, hrănind pielea și întrerupând cercul vicios al atopiei.  Asigurând un efect anti-prurit de 24 de ore, Lipikar Balsam AP beneficiază și de o textură ce permite îmbrăcarea imediată, fiind produsul preferat al dermatologilor din întreaga lume.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri