25 de campioni la Baby Spa

La Baby Spa au fost azi 25 de campioni cu sindrom Down. De la 6 luni la 25 de ani. Ei au fost castigatorii concursului Inotul, hobby si terapie'.


Razvan Paduraru, Victor Teisanu, Tudor Toma, Ilinca Diaconescu, Laura Stoica, Geanina Pene, Stefan Preda, Vlad Rosca, Mihai Dumitru, Cosmina Dananu, Ioana Marinescu, Serban Alexandru, Darius Dumitru, Ana Baltag, Ileana Papiniu, Madalina Marin, Alexandru Alecu, Stelian Jerlaianu, Nicusor Carciumaru, George Stanciu, Abedin Nejadi Mohammad, Dan Ardelean, Bogdan Cleniuc si Bogdan Badea sunt toti invingatori. Eroi care si-au depasit conditia. Si starea.

Manifestarea a fost organizata in parteneriat de Baby Spa si fundatiile Special Olympics si Up Down. Si a promovat beneficiile pe care inotul le are in cazul copiilor cu dizabilitati.

Evenimentul „Inotul, hobby si terapie' a fost mai intai de toate o mana de ajutor pe care am intins-o prietenilor de la Fundatiile Special Olympics si UP DOWN'. Vrem sa fim un partener de incredere atat pentru parinti, cat si pentru copii. Noi, Baby Spa, vrem sa demonstram ca sportul si, mai ales, inotul poate sa creasca sansele de integrare in societate a unui copil cu sindrom Down', spune Anca Grecu, Manager Baby Spa.

„Vrem ca evenimentul se se transforme intr-o  traditie anuala.  Rolul manifestarii a fost multiplu: sa distreze, sa evalueze, sa creeze competitie, sa puna in valoare, dar mai ales sa ajute. Sa ii sprijinim moral si, poate, si financiar pe parintii si copii cu dizabilitati. Sa le dam curaj sa mearga mai departe', adauga Anca Grecu.

Concursul de inot s-a desfasurat pe urmatoarele categorii: sedinta demonstrativa cu bebelusi ( 6 luni- 2 ani), mini concurs de inot cu colacel ( 2-7 ani), mini concurs inot cu pluta ( 2-7 ani), mini concurs inot in procedeu categoria peste 4 ani pana la 20 ani, miniconcurs categoria centura. Toti participantii au fost castigatori si au primit  premii
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri