3 Idei de viitor câștigătoare

Curs prenatal de nutriţie a copilului, care propune cursuri de informare pentru viitoarele mămici privind alimentaţia în timpul perioadei de sarcină, bancă pentru depozitarea laptelui de mamă, o inovaţie în acest moment pentru România şi parcuri luminate din anvelope uzate, o idee inovatoare care propune crearea unor spaţii de joacă construite din anvelope uzate, în comunităţile din România slab dezvoltate – sunt primele 3 idei câștigătoare în competiția „Idei de viitor', inițiată de Philips România.

Philips România va demara implementarea acestor trei idei până la finalul anului printr-o investiţie totală în valoare de 100.000 Euro.

Platforma Idei de viitor' a adresat un îndemn tuturor românilor să se implice în dezvoltarea armonioasă a copiilor din perioada de sarcină până la primii paşi în viaţă şi să înscrie în competiţie o idee inovatoare care poate schimba în bine realitatea de multe ori dură şi neprietenoasă în care trăiesc aceştia.

În perioada iunie – august 2014, platforma Idei de viitor' a strâns în competiţie peste 1.000 de idei de proiecte, în cadrul celor 3 teme, astfel: 291 în cadrul temei Perioada de sarcină', 422 pentru „Start sănătos în viaţă' şi 310 idei pentru „Recreere prin lumină'. Temele alese au fost discutate şi validate în prealabil cu specialişti în medicină, mediu, arhitectură şi protecţie socială.

Toate ideile înscrise pot fi accesate pe site-ul dedicat, www.ideideviitor.ro, în secţiunea Galerie.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri