3 Motive să îi cumpărați copilului o trotinetă electrică

Trotinetele pentru copii au devenit din ce în ce mai populare pe piață, iar odată cu progresul tehnologiei, există mult mai multe opțiuni de explorat. Trotineta electrică este un cadou ideal atât pentru fete cât și pentru băieți. O astfel de trotinetă vine cu multe avantaje, care depășesc cu mult așteptările copiilor cât și ale părinților.

Iată câteva motive pentru care îi puteți cumpără copilului dumneavoastră o trotinetă electrică

  1. Motiv pentru a ieși afară la o plimbare prin parc

Astăzi, copiii petrec prea mult timp în casă și stau mai mult cu telefonul sau tableta în mână decât jucându-se în aer liber. Acest lucru nu este deloc benefic pentru micuții aflați într-o continuă creștere și dezvoltare. Fără o activitate fizică adecvată copiii pot avea de suferit pe termen lung. Statul în casă, cu ochii în telefoanele mobile sau tablete le afectează și abilitățile de comunicare și îi pot face să devină antisociali.

Joaca în aer liber este o necesitate pentru toți copiii și îi puteți convinge să facă acest lucru cu ajutorul unei trotinete electrice copii. Trotineta imbină beneficiile tehnologiei cu joaca în aer liber. 

  1. Oferă un sentiment de independență

Majorității copiilor le place să iasă și să facă lucruri pe cont propriu. Mersul cu trotineta electrică le oferă copiilor dumneavoastră sentimentul de libertate pe care și-l doresc. O trotinetă electrică vine cu un motor care asigură o plimbare sigură și fără probleme, fiind fabricată astfel încât să fie ușor de manevrat și să ruleze cu o viteză redusă. Astfel, copiii se bucură de independență, iar părinții se pot plimba liniștiți în urma lor. În plus, pe lângă acest lucru, mersul singur cu o trotinetă electrică îl poate face pe un copil să se simtă mult mai încrezător în forțele proprii.

  1. Ajută copiii să se mențină sănătoși și puternici

Pentru copii, o trotinetă electrică este ideală datorită faptului că îi ajuta să se mențină sănătoși în timp ce au parte de distracție pe măsură. După ce se consuma bateria, trotineta electrică se poate utiliza ca o trotinetă normala. Plimbările regulate cu trotineta îmbunătățesc metabolismul, ajută la creșterea oaselor și întăresc musculatura.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați o trotinetă electrică pentru copilul dumneavoastră?

  • Cumpărați întotdeauna o trotinetă electrică dedicată pentru copii de pe o platformă sau de la un producător de încredere pentru a avea parte de o utilizare pe termen lung. 
  • Asigurați copilului dumneavoastră echipamentul de siguranță potrivit în timpul plimbărilor. Echipamentul de siguranță include căști, genunchiere, cotiere și mănuși. Este esențial ca micuții să se afle în deplină siguranță în cazul în care cad cu trotineta. 
  • Reîncărcați dumneavoastră bateriile trotinetei electrice deoarece prizele pot reprezenta un pericol pentru cei mici. În plus, respectați recomandările producătorului trotinetei cu privire la încărcarea bateriilor, astfel încât să nu fie afectată autonomia. Încărcările scurte și dese sau cele foarte lungi – peste noapte de exemplu, pot dauna bateriilor. 

Unde puteți găsi trotinete electrice pentru copii avantajoase ca preț și de calitate?

La numai un simplu click distanță accesând magazinul online e-twow.ro puteți găsi o trotineta electrica copii la un raport preț/calitate foarte avantajos.

Puteți opta pentru trotineta electrică copii Gentle Electric Pro care este ideală pentru cei mici cu vârste cuprinse intre 6 și 12 ani, având o construcție robustă ce le permite să o manevreze foarte ușor și în siguranță. Capacitatea bateriei asigura o autonomie de 5 – 8 km, ceea ce o face ideală pentru plimbările de după amiază din parc. Trotineta poate atinge o viteză maximă de 10 km/h, viteza mai mult decât suficientă astfel încât juniorii să se poată distra în deplină siguranță. Și pentru că orice copil este în creștere la aceste vârste de 6 – 12 ani, trotineta electrică Gentle Electric Pro este reglabilă pe intaltime pe 3 niveluri. Datorită acestei specificații copilul dumneavoastră se va bucura mai mult timp de cadoul primit. 

Indiferent că veți alege acest model sau un altul disponibil pe e-twow.ro, copilul dumneavoastră cu siguranță se va bucura foarte mult să primească un astfel de cadou. Trotineta electrică pentru copii îi va face orice ieșire mai distractivă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial