Nuanțe de ruj care îți fac dinții galbeni

 Nu nuanțele de ruj îți fac dinții galbeni, e drept, dar ele pot crea optic iluzia că ai dinții galbeni (sau mai galbeni decât îi ai deja). Și cum prea puține dintre noi ne putem lăuda cu dinți ca-n reclame, este mai bine să stai departe și tu de aceste nuanțe de ruj.

Portocaliul dă bine în garderobă, dar evită nunațele de portocaliu dacă nu ai dantura abslout perfectă – și chiar și atunci. Nuanțele de portocaliu se apropie mult de culoarea naturală a dintelui și creează impresia că ai dinții galbeni și că negrijezi dantura.

Kim Kardashian este probabil cea mai pasionată adeptă a tonurilor nude – dar acestea nu sunt o opțiune bună dacă vrei să scoți în evidență dinții. Tonurile de nude și nuanțele care bat spre maro fac dinții galbeni și creează impresia că aceștia sunt pătați.

Ferește-te și de tonurile fluorescente de ruj – nuanțele electrice de violet, albastru, roz sau verde dezavantajează dantura.

La fel și nuanțele de burgund închis, coniac – îmbătrânesc fața și creează impresia de dinți galbeni.

Roșul este o culoare care scoate frumos în evidență dinții, cu condiția ca nuanța să nu bată în portocaliu. Ca regulă generală, tonurile mate fac dinții să pară mai albi, în timp ce tonurile prea sidefate creează impresia că ai dinții galbeni.

Cum să-ți albești natural dinții

Dacă nu ești adepta tratamentelor de albire a dinților, există câteva remedii naturale care te ajută să scapi de dinții galbeni – poți să îi freci cu bicarbonat de sodiu, cu coajă de banană, o pastă din muștar, ulei de măsline și sare sau ulei de busuioc.

 

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin