3 stăpâni de câini cu care să NU te căsătorești!

Psihologii spun că bărbații posesorii de câini sunt mai responsabili, au instincte paterne devoltate, sunt empatici, mai bine organizați și cu viziune pe termen lung. Pe scurt, sunt numai buni în rol de soț și tată. Numeroase studii care susțin și că există o legătură între personalitatea stăpânului și comportamentul câinelui pe care și l-a ales drept companion fidel. Nu te entuzisma însă dacă bărbatul pe care-l dorești drept soț și tată al copiilor tăi iubește câinii. Uite 3 tipuri de stăpâni de câini cu care ar fi bine să nu te căsătorești.

Posesorul de rase agresive

Atunci când bărbatul care îți place și-a ales un câine agresiv – Pitbull, Rottweiller, Doberman Pinscher, Presa Canario acesta este un indiciu care trebuie să te pună pe gânduri. Are serioase probleme – frustrări acumulate, mânie pentru comportamente din trecut, credința că ceilalți nu îl înțeleg și îi vor răul, de unde și dorința lui de a răspunde cu agresivitate. Excepție de la regulă fac stăpânii de câini agresivi care i-au luat ca să îi salveze de la o moarte sigură și care încearcă să 'reformeze' un astfel de câine agresiv.

Cel care doarme cu cățelul în pat

Admitem, un cățel poate fi adorabil, dar este și o sursă de microbi, iar faptul că stăpânul îl lasă să doarmă cu el în pat sau să mănânce din același castron (da, da, s-au văzut cazuri) nu e un semn bun. Tu crezi că este vorba despre tandrețe și afecțiune, dar de fapt, bărbatul care-și lasă cățelul să doarmă în același pat nu este în stare să aibă grijă nici de propia persoană, darămite să facă reguli pentru un cățel (sau pe viitor, un copil). Nu e tocmai responsabil, pe scurt.

Cel care nu strânge mizeria cățelului

Dacă și-a lăsat cățelul să facă numărul 2 fix în fața scării și nu schițează vreun gest că ar vrea să strângă după el sau, mai mult, devine agresiv când cineva îndrăznește să-i atragă atenția că ar trebui să strângă mizeria câinelui, nu te gândi să treci la etapa următoare a relației. Lipsa de politețe și considerație pentru alții se va reflecta și în relațiile intime. Fugi din relație până nu e prea târziu!

Acestea sunt 3 tipuri de stăpâni de căței cu care ar fi mai bine pentru tine să nu ai o relație serioasă. Pe stăpânii de căței din imagini sigur ți i-ai dori drept parteneri – uite ce grijulii și responsabili sunt cu patrupezii lor. Asta îți dă un indiciu despre cum sunt ca tătici sau viitori tătici.

foto deschidere Shutterstock, imagini galerie foto Hepta

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie