4 cadouri pentru tati, de pus sub brad

Un ceas elegant, poate o cravata sau un nou telefon mobil? Sa alegi cadourile potrivite pentru barbati este intr-adevar o sarcina dificila. Mai sunt doar 2 saptamani pana la Craciun si daca inca nu ai nicio idee despre ce ai putea sa-i cumperi, iti sarim noi in ajutor.

 

Iti amintesti vag faptul ca a mentionat o data despre un nou model de telefon mobil. Cum nu cunosti prea bine tehnologia, nu iti surade ideea. Poate sa-i cumperi o noua cravata? Prea banal, ce-i drept. Poate nici nu o sa aiba unde sa o poarte.

 

Pentru ca noi incurajam oamenii sa ofere cadouri originale, neconventionale si sa renunte la cadourile banale pe care le pot cumpara din orice mall, va prezentam cateva cadouri demne de pus sub brad, selectate de pe Breslo.ro. Mai multe cadouri aici >> Cadouri pe Breslo.ro 

 

 

 

poza 2Bratara inscirptionala cu Te cel mai iubim, tati!'

Bratarile cu banuti din argint, inscriptionate, se pot personaliza cu orice text doresti. Sunt bratari de suflet, care inlocuiesc orice telefon mobil sau haina de firma cumparate din mall.

 

 

 

 

poza 3Pentru oamenii de afaceri, un port card handmade

Este cadoul perfect pentru cei care au propria lor afacere. Cartile de vizita vor avea locul lor special, in aceasta cutie creata manual prin tehnica decoupage. Sa nu uitam ca se poate personaliza la cerere cu orice imagine sau fotografie.

 

 

 

poza 4Geanta textila pentru acte, documente si laptop

100% handmade, o astfel de geanta este foarte practica. Sa nu uitam ca barbatii cauta adesea lucrurile practice, pe care sa le foloseasca mult timp de acum incolo. O astfel de geanta este perfecta pentru birou, incape in ea chiar si laptopul, iar pentru documente este ideala.

 

 

 

poza 5After shave bio, cu ulei de lavanda

Sa nu uitam cat de important este si felul in care cel de langa tine arata. Pe Breslo vei gasi chiar si cosmetice 100% naturale, din ingrediente atent selectionate. Un after shave cu ulei de lavanda este ideal pentru barbatul cu tenul sensibil, hidratandu-i in totalitate pielea

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie