4 semne că te place mai mult decât un prieten

În viața fiecărei femei există cel puțin un bărbat pe care ea îl consideră bun prieten. Fie e un fost coleg de liceu sau facultate și chiar dacă lucrurile nu au luat o turnură romantică, el a fost prezent în toate momentele importante din viața ta, fie a fost prieten cu soțul tău și a rămas prin preajmă după divorț. Uneori, ai senzația că el și-ar dori să fie mai mult decât atât. Dar nu ești sigură de instinctele tale și nu vrei să strici prietenia. Uite cum să știi că te place mai mult decât un prieten

Se distrează pe seama ta

Nu e mitocan, dar nu iartă nicio ocazie de a se distra pe seama ta și te taxează de câte ori te prinde pe picior greșit. Dacă glumește cu tine/despre tine, în preajma ta, iar glumele merg puțin spre sarcasm, este aproape sigur că te place.

 

Mai stă puțin

Te-a anunțat de când v-ați văzut că are o sedință la 4 jumătate, dar parcă nu s-ar da plecat de la întâlnirea voastră. Iar dacă-l întâlnești pe stradă întâmplător, mai are ceva de spus și după ce ți-a spus 'la revedere'. De fapt, de fiecare dată când vă vedeți, pare că ar mai avea ceva de spus, că ar mai vrea să stea în preajma ta. Și în plus, nu-l vezi niciodată uitându-se la ceas când discutați.

E de acord cu tine

Să ne înțelegem – bărbații, din fire, sunt competitivi, iar experiențele de viață au tendința să-i transforme în misogini. Un bărbat care este de acord cu tine în tot ce spui ar trebui să-ți dea de gândit. Sigur că e posibil să aveți multe lucruri în comun, dar dacă nu are nicio părere în contradictoriu, este fie foarte îndrăgostit de tine, fie și-a făcut o strategie din a-și ține pentru el părerile care te-ar putea supăra.

Își amintește detalii

Ține minte la ce scară stă bunica ta (unde te-a dus cu mașina acum 10 ani, când soțul tău era într-o deplasare, maina într-un service și aveai multe de cărat la Buni) sau cum îți bei cafeaua (cu zahăr? niciodată!), ce ți-a plăcut cel mai mult în Paris și ce rochie purtai când te-a întâlnit prima oară. Nu sunt lucruri importante și niciun bărbat nu-și încarcă memoria cu astfel de detalii, dacă nu te place.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie