4 sfaturi pentru mămicile care își reiau activitatea la birou

Anii pe care i-ai petrecut acasă cu copilul tău au fost de-a dreptul minunați, plini de momente unice și de experiențe noi. Iată că se încheie în curând concediul de creștere copil, însă urmează o nouă etapă interesantă și plină de provocări pentru tine și familia ta. În timp ce îți vei relua activitatea la birou, cel mic probabil va merge la creșă sau va petrece o mare parte din zi cu altă persoană.

Încearcă să privești partea plină a paharului și să te bucuri de perioada care va urma, plină de socializare, de activitate profesională și de timp în care te vei redescoperi dintr-o altă perspectivă. Ți-am pregătit câteva sfaturi în materie de fashion și beauty, care să te ajute să reiei cu ușurință și încredere în tine activitatea la birou.

1. Investește în încălțăminte de calitate

Pentru orice femeie, o pereche nouă de pantofi poate fi modalitatea perfectă de a-și face o mică bucurie și de a simți că investește în propriile dorințe. Dacă în ultimul an ai purtat doar încălțăminte sport, deoarece micuțul tău a învățat să facă primii pași, iar apoi ți-era greu să ții pasul cu el prin parc, a venit momentul să porți și alte tipuri de pantofi.

Pentru munca de birou, ai nevoie de încălțăminte elegantă, dar, în același timp, și calitativă, pentru a avea parte de confort sporit pe durata unei zile de muncă. Poți lua în calcul să investești în încălțăminte de calitate premium, care să reziste în timp, precum pantofii Mach and Mach. Optează pentru pantofi de piele, în modele deosebite, care să scoată din anonimat orice ținută.

2. Cumpără-ți o geantă nouă

La fel ca pantofii, gențile sunt o plăcere nevinovată pentru femei. Poate în ultimii doi ani ai purtat mai mult ghiozdane casual, însă de acum înainte ai ocazia să porți genți mai elegante, potrivite pentru ținute office. 

Mergi la o sesiune de cumpărături și bucură-te de o nouă geantă pe care s-o adaugi colecției tale. Indiferent dacă optezi pentru o geantă cu dimensiuni mai mari sau preferi o geantă tip plic, în care să-ți încapă strict cele necesare, o nouă achiziție în materie de accesorii va fi binevenită pentru tine.

3. Fă-ți o programare la salon

Timpul petrecut cu tine însăți este esențial pentru a te deconecta de la griji și pentru a te simți mereu frumoasă. Acum, când ești pe punctul de a-ți relua activitatea profesională, poți începe această etapă cu un nou look, care să te facă să te simți fresh. 

Adoptă o nouă tunsoare, vopsește-ți părul sau câteva șuvițe și fă-ți manichiura. Toate aceste proceduri cosmetice te vor ajuta să te relaxezi și îți vor aduce câteva ore de răsfăț. De asemenea, te poți programa la o sesiune de epilare, tratamente corporale sau la ședințe de masaj, pentru un plus de confort și răsfăț.

4. Organizează-ți dressingul

E timpul pentru o sesiune de declutter în dressingul tău. Este posibil ca unele mărimi de haine să nu mai fie potrivite pentru tine, motiv pentru care ar trebui să probezi hainele de birou, pentru a selecta doar acele articole pe care le păstrezi. 

În cazul în care constați că nu ai suficiente articole de îmbrăcăminte pentru birou, e important să ai câteva zile la dispoziție ca să-ți reînnoiești garderoba.

În concluzie, pregătește-te pentru această nouă etapă și îmbrățișează fiecare schimbare, fiindcă te va ajuta să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional. Nu ezita să ceri ajutorul dacă ai nevoie și încearcă să te odihnești cât mai mult, pentru a da randament la birou.

Sursă foto: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Advertorial
Buton