5-6 Mai | #maiDichisar – Târg de primăvară mai fun, mai fresh, mai dichisit

Cel mai mare târg de handmade și design din București se întoarce cu forțe proaspete și iz de primăvară! Pe 5 și 6 mai, ne scuturăm de frig și ne dăm întâlnire cu spuma creatorilor români în spațiul extins al Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Clădirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.

Așa cum ne-a obișnuit de 11 editii incoace, Dichisar este mult mai mult decât un târg: este un weekend relaxat petrecut între prieteni, alături de care te bucuri de fun, food și shopping alternativ. Muzica este aleasă pe sprânceană, iar bunătățile te tentează la fiecare pas.

Mai multe detalii pe evenimentul Facebook

Dichisar - Târg de primăvară

Peste 90 dintre cei mai iscusiți creatori români

Ediția Dichisar de Mărțișor a ridicat ștacheta pentru târgurile de profil, reunind sub același acoperiș un număr record de tineri artiști români așa că nici #maiDichisar nu se putea lăsa mai prejos: peste 90 de artizani talentați așteaptă cu drag și emoții să își facă cunoscute creațiile către întreaga comunitate. Join the fun și hai să îi primim cum se cuvine!

Brunch & Coffee de weekend cu toți prietenii

Dacă e weekend, alarma e oprită și ai dat skip la micul dejun, nu-i nimic. #maiDichisar te așteapta cu un brunch de zile mari oferit de Trofic, iar Origo prepara cafea de specialitate  pe care o poți savura în tihnă alături de prieteni și alți iubitori de creativitate 100% românească.

Tarte decadente, ciocolată ca-n filme și alte delicii fără rușine

Ca și cum dieta nu ne este suficient testată, la #maiDichisar te poți înfrupta din bunătăți pe tot parcursul weekendului. Asta desigur, ca să ai energie pentru shopping 🙂

Participa pe Facebook pentru a afla noutati

Dichisar - Târg de primăvară

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania, Unica.ro, Revista AVANTAJE, Revista BABY

Si suportul media

Wall Street, The ONE , DivaHair.ro , Karena , Kudika.ro , Garbo.ro, Metropotam , Modernism Punct Ro , Orasul Meu , 9AM.ro , IQads , SMARK , VinSiEu.ro – Evenimente din Romania , getlokal.ro , FEMEI IN AFACERI , Click Pentru Femei , Qbebe , Clopotel.ro , SuntParinte.ro , UrbanKid.ro , Copilul.ro , Centrul de Parenting, Zile si Nopti


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie