5 ani de la prima recoltare de celule stem

In luna martie se implinesc 5 ani de la prima recoltare de sange placentar in sistem privat din Romania! Momentul coincide cu aniversarea a 5 ani de la lansarea Cord Blood Center, prima banca de celule stem din tara si cea care a realizat recoltarea.

5 ani de la prima recoltare de celule stemO serie de evenimente speciale vor fi organizate pe tot parcursul luni imartie, pentru a marca acest moment cheie din viata companiei. In perioada Baby Expo, viitorii parinti care semneaza in timpul targului un contract cu Cord Blood Center vor intra intr-o tombola speciala. 5 recoltari gratuite sunt puse in joc pentru cuplurile norocoase, iar extragerile vor avea loc la AFI Palace Cotroceni, in data de 13 martie, la ora 17:00, la standul companiei.

Nu in ultimul rand, toti cei care sunt interesati sa viziteze Laboratorul Cord Blood Center din Bucuresti, pentru a vedea locul in care sunt procesate si depozitate celulele vietii', vor putea lua parte la Zilele Portilor Deschise, organizate in perioada 10-12 martie la Bucuresti si in perioada 17-19 martie la Cluj Napoca.

In prezent, Cord Blood Center este prima si singura banca de celule stem din Romania care detine 2 banci pe teritoriul tarii, una la Cluj si cealalta la Bucuresti. Daca in 2006 exista o singura companie de profil, numarul lor a ajuns astazi la 11. Dintre acestia, doar 3 detin banci operationale in Romania, restul depozitand sangele recoltat la bancile din strainatate. Cord Blood Center face parte din grupul slovac cu acelasi nume, prezent in 5 tari europene (Slovacia, Cehia, Ungaria, Romania si Austria).
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri