5 cadouri pe care oricine si le permite pentru copilul sau

Te-ai gandit deja ce cadou vrei sa ii faci puiului tau pentru 1 iunie? Poate ai putea sa ii iei masinuta aia teleghidata pe care si-o doreste de mult. Poate isi doreste din suflet un kendama sau un spinner, ca tot e o frenezie cu jucariile astea. Iata 5 idei de cadouri pe care orice parinte si le permite pentru copilul sau, indiferent de puterile financiare.

Rabdare

Ti-o testeaza periodic si uneori simti ca nu mai poti, nu-i asa? In momentele acelea aminteste-ti ca rabdarea e unul din cele mai frumoase cadouri pe care i le poti face copilului tau, o virtute cu care, daca o ai, il vei ajuta sa se dezvolte armonios si sa inteleaga in ritmul sau lumea din jurul lui.
E la varsta la care pune zeci, poate sute de intrebari pe zi? Raspunde-i cat de bine poti tu la toate si astfel vei forma un om curios, care va incerca mereu sa afle mai mult despre tot ce il inconjoara, va fi mereu avid de cunostinte.

Incurajare

Isi doreste din suflet sa-i reuseasca ceva, fie ca e un truc cu mingea de fotbal sau niste pasi de dans pentru serbare, sau pur si simplu canta cat il tin plamanii? Incurajeaza-l si ajuta-l sa exceleze. Da-i sfaturi si critica-l constructiv, insa niciodata nu-i spune ca nu poate, ca nu are talent, ca n-are rost sa-si iroseasca timpul. Asa frangi aripi si distrugi ambitii.

Timp

Cu totii stim cat de putin este, mai ales in zilele noastre. Cu toate astea, gaseste putin timp si pentru a discuta cu prichindelul tau sau printesa ta, in care sa afli care sunt ultimele noutati din viata sa, ce preocupari noi are la gradinita si cu cine s-a imprietenit azi. Nu lasa momentele astea pe „alta data”. Alta data nu va veni, timpul nu se mai intoarce.

Joaca

Toate jucariile din lume nu valoreaza nimic daca nu ai cu cine sa te joci. Sigur, prietenii de joaca de aceeasi varsta sunt cei cu care se joaca mai frecvent, dar tu te mai joci cu el? Lasa copilul din tine sa iasa la suprafata, macar de 1 iunie si joaca-te cu copilul tau ca si cum ati fi de-o varsta. Te vei simti relaxat si lipsit de griji, iar el va fi cel mai fericit copil!

Iubire

Nu in ultimul rand, nu uita sa ii faci toate aceste cadouri cu toata iubirea de care esti capabil. Fiecare vorba frumoasa, fiecare moment in care tu ii transmiti cat de mult conteaza el pentru tine, toate ti se vor intoarce insutit acum, dar si mai tarziu.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau