5 cadouri perfecte pentru ziua lui tati

Stim ca suna ciudat, dar un studiu efectuat de catre cercetatorii britanici pe un esantion de 5000 de barbati a scos la iveala faptul ca acestia sunt de doua ori mai pretentiosi atunci cand vine vorba de cadouri decat femeile.

 

Si tu te-ai confruntat cu aceasta situatie, nu? Barbatii sunt mai greu de satisfacut chiar si decat copiii, in privinta unui cadou. Prietenii de la Breslo  au cateva produse care va vor placea cu siguranta. Nu foarte pretentioase, dar in acelasi timp elegante, ce se pot personaliza la cerere.

 

Bratari cu texte personalizate – Te iubim, tati!'

Ce ar putea sa il incante pe un barbat mai mult decat un astfel de cadou personalizat, oferit de sotia si de fiica sa? Astfel de bratari se pot personaliza la cerere pe Breslo , cu textul pe care il doresti. Noi suntem siguri ca o sa-i placa la nebunie.

 

Genti office si portofele din piele naturala

Daca femeile nu pot pleca de acasa fara geanta, de ce barbatii s-ar afla mai prejos? O geanta pentru laptop, in culori frumoase, sau pur si simplu una pentru acte, sunt cadoul ideal. Sa nu uitam nici de portofelele din piele, pe care barbatii le adora.

 

Set format din butoni, batista si papion, pentru evenimentele importante

Desi barbatii nu sunt chiar atat de preocupati ca femeile de felul in care arata, la evenimentele importante vor sa fie mereu in centrul atentiei. Setul pentru camasa este cadoul perfect pentru un businessman, care se afla mai mereu in sedinte, la evenimente importante si in calatorii de afaceri.

 

Tricouri casual, cu imprimeuri amuzante

Astfel de tricouri sunt perfecte pentru iesirile de duminica, in parc. Lejere, cu imprimeuri amuzante, 100% din bumbac. Le gasesti pe Breslo la preturi cum nu o sa intalnesti in niciun mall.  Cu siguranta o sa le faca placere!

 

Toate produsele mentionate mai sus se gasesc pe Breslo. Daca doresti un produs personalizat, tot ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu vanzatorul si sa ii spui ideea ta. Mai multe idei de cadouri frumoase gasesti si in galeria de fotografii de mai jos.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie