5 genţi multifuncţionale pentru mămici

Atunci când eşti mămică, trebuie să ai neapărat o geantă pe care să o porţi în orice moment. Este greu totuşi să o găseşti atunci când vrei să o cumperi în funcţie de anumite particularităţi: să fie elegantă, încăpătoare şi foarte bine compartimentată.

O mămică este întotdeauna ocupată. Fie că îl plimbă pe cel mic, aleargă la cumpărături sau se duce la birou, trebuie să aibă în vedere nelipsitul accesoriu – geanta.

 

 

 

O geantă treabuie să fie elegantă, încăpătoare şi bine compartimentată

Când îţi cumperi o geantă, trebuie să ai în vedere anumite particularităţi. Trebuie să fie încăpătoare, pentru când te plimbi cu cel mic. Apoi să fie elegantă, pentru mersul la birou şi foarte bine compartimentată, pentru lucrurile mărunte pe care le cari zi de zi.

 

Genţile din piele naturală sunt mult mai rezistente în timp

Cum ar fi să îţi cumperi o geantă pentru fiecare ocazie? Aceasta este o soluţie de moment, însă genţile obişnuite, din materiale textile, spre exemplu, vor rezista foarte puţin. Noi îţi recomandăm genţile din piele naturală, cu modele unicat, de pe Breslo.ro.  Sunt mult mai rezistente, din piele de calitate superioară, iar modelele sunt deosebite.

 

Eşti o mămică ocupată, dar în pas cu moda

Cine a spus că dacă eşti ocupată, nu poţi fi şi în pas cu moda? Genţile de pe Breslo sunt create de designeri români, iar preţurile sunt mai avantajoase decât în magazinele obişnuite.

Pentru mai multe genţi din piele naturală, click aici

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin