5 idei de cadouri pentru o tânără mămică

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/v7jlNFuKF14

Ești nevoită sau îți dorești să cumperi un cadou pentru o tânără mămică? Dacă da, te poți întreba ce ar fi mai bine să alegi pentru un proaspăt părinte, astfel încât să-l surprinzi. Din fericire, există soluții utile de cadouri pentru mămici, indiferent dacă îți sunt prietene, rude sau simple cunoștințe.

Află, din articolul nostru, care sunt cadourile ideale pentru o tânără mămică, pentru a-i aduce zâmbetul pe buze!

Bijuterii din argint

Pentru o femeie, nu există cadouri mai potrivite decât bijuteriile! De aceea, merită să investești în accesorii pe care o mămică le poate purta și peste 10 ani. De pildă, cerceii din argint sunt o variantă care nu dă greș niciodată! Dacă nu cunoști preferințele tinerei mame în ceea ce privește cerceii, optează pentru modele simple, care se închid cu șurub.

Poți lua în calcul și brățările, colierele sau inelele, bijuterii apreciate de aproape orice mămică. Mai mult, ia în calcul și seturi de bijuterii pentru mamă și copil, accesorii care vor fi extrem de apreciate. Nu uita nici de gravarea bijuteriilor cu numele pruncului sau cu data nașterii și chiar vei face un gest care aduce emoție mămicii.

Articole personalizate

Pentru o tânără mamă, ai ocazia să dăruiești orice obiect personalizat. De la bijuterii și haine, până la pături și accesorii pentru copil, toate vor fi apreciate de femeia pe care vrei să o surprinzi.

În funcție de preferințele tale și de relația pe care o ai cu mămica, îi poți oferi obiecte personalizate cu numele sau cu poza bebelușului. Sunt potrivite și cănile sau accesoriile cu mesaje amuzante sau cu zicale, de care mămica va fi încântată.

Rame foto

Ai nevoie de un cadou simplu și util pentru o proaspătă mămică? Nu uita de ramele foto de calitate, din materiale rezistente. În acest fel, îi oferi șansa de a alege fotografiile preferate cu juniorul, pe care să le țină la vedere în dormitor sau în living.

În plus, poți achiziționa și un album foto sau o carte a bebelușului, unde mămica să păstreze cele mai frumoase fotografii cu micuțul ei. Există numeroase variante din care poți alege, potrivite atât pentru băieței, cât și pentru fetițe.

Mobilier pentru camera copilului

Dacă știi că mămica are nevoie de obiecte utile pentru ea și bebeluș, ar fi ideal să iei în calcul și mobilierul pentru camera copilului. Pe lângă pătuț, noptiere sau dulapuri, te poți gândi și la achiziționarea unei mese de schimbat, dacă tânăra tocmai a născut. 

Optează pentru măsuțele care vin însoțite de sertare și dulapuri încăpătoare, unde părinții pot depozita articole de îngrijire pentru prichindel.

Accesorii pentru nou-născuți

Ai inclus deja în cadoul tău o bijuterie pentru mămică sau o rochie pe care și-o dorește? Pe lângă aceste cadouri personale, ia în considerare și nevoile tinerei mame. Te poți îndrepta către achiziționarea unor accesorii utile pentru nou-născuți, care pot ușura viața părinților. Cele mai populare sunt tetinele sau biberoanele, precum și pernele de alăptare, concepute pentru relaxarea mamei și a bebelușului.

Pentru copiii de orice vârstă, poți alege jucării, însă asigură-te că sunt potrivite cu etapa lor de dezvoltare. Sunt recomandate jucăriile haioase, cărțile senzoriale și cuburile colorate, pe care mămica le poate folosi în interacțiunea cu pruncul.

Vrei neapărat să cumperi haine pentru mămică, dar și articole pentru bebeluși? Este indicat să incluzi în coșul de cumpărături hăinuțe pentru 6, 9 sau 12 luni. După cum știi, bebelușul crește rapid în primele săptămâni de viață, așa că nu va avea când să poarte toate hăinuțele primite încă de la naștere. Mizează întotdeauna pe haine de calitate, prietenoase cu pielea celui mic, din bumbac, mătase sau lână moale.

Tu ce ai cumpăra pentru o tânără mămică?


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial