5 idei de ținute cool pentru mămici

Sursa foto: https://www.hainedevis.ro/

Ești o mama ocupată, care adoră să aibă grijă de cei mici? Chiar dacă sarcinile de zi cu zi te pot copleși, nu trebuie să uiți de tine! Este esențial să te bucuri de timpul tău liber și să te îmbraci așa cum dorești, fără să-ți distragi atenția de la buna creștere a micuților.

Nu știi cum să creezi ținute cool pentru mămici? Îți punem la dispoziție sugestii utile, care te ajută să obții un look impecabil!

Colanți si topuri moderne

Dacă ești o mamă care preferă să se îmbrace comod indiferent dacă petrece timpul în casă sau afară, ai nevoie de colanți comozi și de calitate. Există o gamă variată de colanți de damă, pe care să-i alegi în funcție de material, mărime sau culoare, în care să te simți minunat.

Colanții reprezintă varianta optimă pentru o mămică activă! Atunci când ieși afară cu cel mic, poți să îmbraci o pereche de colanți negri, alături de un top modern. Tricoul, hanoracul sau bluza subțire cu mânecă lungă se potrivesc rapid cu o pereche de colanți. Accesorizează acest outfit confortabil cu încălțări sport, precum tenișii sau adidașii. Ia cu tine un rucsac încăpător și ești gata de plecare!

Rochii colorate și feminine

Chiar dacă ai devenit mamă, acest lucru nu presupune renunțarea la hainele colorate și feminine. Pentru că starea ta de spirit poate fi influențată și de ținutele pe care le porți, apelează la articole moderne, care să te binedispună. Ești o mămică veselă? Poți oricând să alegi rochii delicate, ținând cont de silueta ta.

Indiferent de anotimp, rochia colorată este un obiect vestimentar care se poartă oriunde, fie că mergi la plimbare în parc, în vacanță sau la cumpărături. Poartă rochii care corespund formelor tale! În anotimpul cald, îndreaptă-ți atenția către rochiile cămașă din in. În sezonul rece, sunt recomandate rochiile tricotate, extrem de utile. Renunță la rochiile fără forme și cumpără modele în mărimea corectă, ajustate pe corp.

Jeanși și bluze în nuanțe pastel

Garderoba unei mămici poate conține orice articol vestimentar. Pentru că jeanșii sunt unele dintre cele mai versatile, merită să-i incluzi în garderobă, în toate modelele care-ți plac.

Poți opta pentru jeanși drepți, modele cambrate cu talie înaltă sau jeanși boyfriend, în model larg. Pentru a scoate ținuta din banal, asortează jeanșii cu o bluză sau o cămașă în nuanțe pastel. De pildă, bluzele roz sau albastru deschis oferă ținutei un aer fresh. În ceea ce privește încălțămintea, ai la îndemână numeroase variante: teniși, sandale, espadrile, pantofi cu toc sau balerini, care te ajută să păstrezi un aer sofisticat, fără să renunți la confort.

Treninguri comode

Pentru zilele în care ai multă treabă sau trebuie să alergi prin oraș, nu uita de treningul comod! Acest obiect vestimentar este ideal pentru fiecare zi, fiind la fel de potrivit și pentru micuți. Poți opta pentru un set de treninguri identice pentru mamă și copil, care să vă scoată în evidență de fiecare dată când ieșiți afară.

Sunt recomandate treningurile de calitate, din materiale precum bumbacul, care nu irită pielea sensibilă a copiilor. Cu ajutorul unui trening, poți crea ținute casual de excepție, pe care să le porți în fiecare sezon.

Fuste și cămăși cool

Îndrăznește să porți mai des fustă! Dacă mergi în oraș sau ești invitată la o petrecere, merită să construiești ținute casual chic. Probează fustele care au o croială în A. Acestea se pot asorta cu o cămașă cool, din denim sau poplin, în nuanța preferată.

Fusta creion arată grozav alături de pantofi cu toc, sandale cu barete sau balerini eleganți, cu toc mic.

Pune în valoare ținutele de mămică, fără să uiți de accesoriile cool! Pe lângă modelele de dimensiuni mari, în care iei cu tine obiectele personale și ale micuților, investește și în genți din piele, tip poșetă. Bijuteriile sunt prietenele tale de nădejde atunci când vrei să accesorizezi o ținută simplă, așa că nu uita de ele!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial