Top 5 locuri ciudate în care s-au născut copii

Cei mai mulți dintre copii vin pe lume în spitale sau în propria lor casă, unde viitoarele mămici au ales să nască, alături de moașe și personal calificat. Dar câteodată, bebelușii se nasc în cele mai neașteptate locuri și moduri. Uite cele mai ciudate 5 locuri n care s-au născut copii.

 

Într-un copac

Nu mulți sunt copiii care se pot lăuda că s-au născut în copac. Dar Rositha Pedro, care are acum 14 ani, le poveștește și azi prietenilor cum mama ei, Sofia, a adus-o pe lume într-un copac, în care se suise ca să scape de furia apelor care se rezvărsaseră în satul ei natal din Mozambic. Rositha s-a născut în copac și a fost transportată de urgență la cel mai aproiat spital cu ajutorului unui elicopter militar, care survola zona.

 

 În bibliotecă

Dominique Trevino (pe atunci în vârstă de 18 ani) a intrat într-o bibliotecă din Denver, spunându-i bibliotecarei că nu se simte bine. Doar câteva minute mai târziu aducea pe lume, printre cărți, o minunăție de fetiță.

 

În avion

Aida Alamillo avea 41 de ani și era însărcinată în luna a noua când s-a îmbarcat în zborul de la Manila către San locuri ciudate nastereFrancisco. Și niciunul dintre pasagerii Boeingului 747, dar nici echipajul avionului nu a uitat acea călătorie: Aida a născut la 12.000 de metri altitudine și și-a botezat copilul, cum altfel, Francis, dat fiind că asta era destinația călătoriei de neuitat.

 

Într-o galerie de artă

În 2011, Marni Kotak și-a făcut un controversat debut în lumea artistică new yorkeză – artista a născut în direct, în galeria Microscope din Brooklyn, în fața a 20 de vizitatori. Marni l-a adus pe lume pe Ajax într-un bazin amenajat special pentru eveniment. Scene din naștere au fost expuse apoi într-o expoziție care s-a bucurat de un neașteptat succes, artista (care avea 36 de ani la acea vreme) fiind de părere că nașterea este cea mai înaltă formă de artă

 

 În taxi

Taximetriștii le-au văzut pe toate – chiar și nașteri în direct. Cel mai mic 'bebeluș de taxi' s-a născut pe 3 mai, anul acesta în New York.  Alevtina Antoncik-Narcisse se îndrepta spre spital când bebelușul ei n-a mai avut răbdare și s-a născut chiar în taxi.

 

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie