5 lucruri de stiut despre sterilizatoarele pentru biberoane

O achizite primordiala in primii ani de viata ai copilului este sterilizatorul pentru biberoane. De ce este acesta necesar cu siguranta intelege oricine si cu atat mai mult proaspetele mamici. Este vorba si despre sanatatea bebelusilor, care sunt atat de sensibili in prima perioada a vietii.

Pe piata din tara exista o varietate de astfel de produse, fiecare realizat dupa anumite functii si caracteristici, dar si pe bugete diverse, astfel ca in fiecare casa in care este un nou nascut sa existe si un astfel de dispozitiv. BebeCarucior.ro, un site specializat pe vanzarea de produse pentru bebelusi, recomanda aceasta categorie de dispozitive, pentru care de altfel propune o gama vaste de modele.

Inainte de a achizitiona dintre multiplele sterilizatoare biberoane electrice insa, este necesara cunoasterea unor aspecte ce le vizeaza direct. Iata ce aflam de la specialistii din spatele acestui magazin online cu privire la subiect.

5 lucruri ce trebuie stiute despre sterilizatoare

1 – De ce este necesar un sterilizator pentru biberoane?

In locuintele in care exista un bebelus, acesta nu trebuie sa lipseasca pentru ca joaca un rol esential pentru copil. Primul an este si cel mai sensibil, sistemul imunitar foarte fragil. Iata deci ca cei mici sunt extrem de vulnerabili la factorii externi si agentii patogeni.

Indiferent daca este vorba despre un produs din gama Kidscare sau orice brand cunoscut pe piata, procesul de sterilizare a biberoanelor este vital. Virusurile care circula prin tetine si suzete sunt periculosi, putand imbolnavi micutul. Astfel, acesta ar putea dezolta orice fel de afectiune in primul an, incepand de la iritalii ale gatului si pana la alte situatii mai mult sau mai putin grave.

2 – Ce pasi trebuie indepliniti pentru sterilizarea eficienta a produselor dedicate bebelusilor?

Curatarea biberonului este primul lucru ce trebuie infaptuit, incluse fiind si cele proaspat achizitionate. Misiunea poate fi realizata cu succes cu ajutorul detergentului de vase si a unei periute speciale. Orice urma de lapte trebuie inlaturata inainte de a pregati urmatoarea masa a copilului, deci se impune curatarea atenta a accesoriilor pentru hranire.

3 – Cum se utilizeaza sterilizatorul?

Indiferent ca este vorba despre un model simplu sau despre un sterilizator electric pentru 6 biberoane KidsCare KC10, aceasta gama de produse functioneaza in general dupa aceleasi principii. Face o diferenta insa capacitatea sa, performanta pe care o prezinta, dar si banii platiti. In orice caz, nimeni  nu ar trebui sa isi faca probleme in ceea ce priveste procedura de utilizare, intrucat aceste produse vin insotite de instructiuni clare.

4 – Ce se intampla la finalizarea sterilizarii?

Scoaterea sticlei din sterilizator se recomanda numai in momentul in care se folosesc accesoriile in cauza. Pastrarea lor cu capacul pus este necesara pentru a evita contactul cu bacteriile. Expunerea in spatiul sterilizatorului nu trebuie nici aceasta sa fie prea indelunga pentru ca nu raman in acea stare prea mult.

5 – Care este timpul recomandat de utilizare a sterilizatorului?

Specialistii recomanda ca aceasta sa fie folosit pentru primul an, cand copilul are sistemul imunitar fragil, in formare. Ulterior se poate renunta la acesta. Mamicile ingrijorate insa le pot folosi in continuare pentru a steriliza suzetele si tetinele.

Pe BebeCarucior.ro cei interesati gasesc o varietate de sterilizatoare biberoane electrice la preturi accesibile.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton