5 lucruri pe care să le faci la 20,30,40 de ani!

Indiferent de vârsta pe care o avem, facem cu toții greșeala de a ne lăsa prinși în vârtejul vieții. Problemele de zi cu zi ne deviază de la traseul și visele noastre, iar grijile și responsabilitățile ne fac să fim îngropați în prezent, fără să-l trăim ca atare… Uite o listă de 5 lucruri pe care să le faci la 20, 30, 40 de ani. Ia sugestiile acestea ca punct de pornire și alcătuiește-ți propria ta lista, pe care mai aruncă un ochi din când în când, atunci când simți că trebuie să 'reconfigurezi traseul'.

 

La 20 de ani

Crede în tine!

Uită de imaginile idealizate de prin reviste, nu te mai înfometa, nu mai arunca sute de lei pe haine pe care le vei arunca după un sezon.

Trăiește în lumea reală, nu pe facebook și twitter!

Nu-ți mai risipi zeci de ore și zile din viață încercând să-ți creionezi o imagine care nici măcar nu te reprezintă. Obișnuiește-te cu gândul că uneori vei fi criticată, comentată și forfecată oricum, chiar de către oamenii care dau link frecvent la tote postările tale. Prima părere care ar trebui să conteze despre tine este chiar a ta. Nu mai căuta aprobarea celorlați.

Selectează-ți cu grijă prietenii

E foarte frumos să ieși prin cluburi, să hounărești prin Vamă și pe plaja de la Corbu, să pleci cu gașca la munte, dar ai grijă să nu cazi în capcana de a avea 101 cunoștințe și niciun prieten adevărat. Prieteniile de testează în timp, dar cele stabilite acum pot dura o viață. Încojoară-te de oameni de la care ai ceva de învățat

Ai grijă de tine

Acum este vârsta la care ți se pare că odihna nu contează, dar nopțile albe se vor vedea mai repede decât crezi. Chiar dacă ești tânără și ai vârsta de partea ta,  ai grijă de corpul tău – mănâncă sănătos și fă cât mai mult sport!

Creează

Găsește acele lucruri care îți fac plăcere, care te fac să te simți deosebită. Creează – poate fi vorba despre haine sau pantofi, tablouri sau bijuterii, softuri de computer sau feluri de mâncare sofisticate. Nu contează ce, atât timp cât creezi ceva ce poartă amprenta ta și te definește, așa cum ești în acel moment al vieții tale!

citește în pagina următoare: 5 lucruri pe care să le faci la 30 de ani!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie