5 porții de frumusețe

Frumusetea este un concept complex. Se vede, se simte, se traieste. Nioxin a mizat pe aceasta abordare holistica in cadrul evenimentului Boost your life, boost your beauty'. Cinci specialisti din hair care, skin care, astrologie si dezvoltare personala, sport si nutritie au vorbit despre frumusete din perspectiva expertizei proprii si au dat sfaturi personalizate.

Parul este una dintre cele mai importante preocupari atunci cand ne referim la frumusetea exterioara. Eduard Virag, Ambasador Nioxin Romania, a oferit solutii la problema subtierii si raririi parului in diferite etape ale vietii. O micsorare a dimensiunilor firului are un efect semnificativ asupra aspectului. DiaBoost, noul produs Nioxin, mareste diametrul firului dans volum parului. Efectul vizual este de 11000 de fire in plus.

Pielea la randul ei este martora trecerii timpului dar si a stilului de viata. Mihaela Bigan, Education Leader Repêchage Romania, a vorbit despre ingrijirea tenului cu produse pe sm-3834baza de alge, foarte bogate in nutrienti, cu rezultate uimitoare. „Frumusetea pielii se mentine cu pasi mici si gesturi sigure. Noi, la Repêchage, credem in eficienta sesiunilor de ingrijire profesionala si in puterea unor produse cosmetice fara precedent. Ne bazam pe ingredientii revolutionari, derivati din alge marine, pe extracte naturale, pe stiinta si pe cercetare. Si stim ca „frumusetea fara batranete” a tenului se mentine cu grija si iubire zilnica'.

Nicoleta Svarlefus, astrolog si consilier de dezvoltare personala si spirituala, vede frumusetea drept o calitate interioara, un stadiu de constiinta dublat de alegeri care sa reflecte intreaga responsabilitate care ne revine in aceste directii. „Frumusetea si sanatatea sunt create de punctele noastre de vedere despre noi insine si despre viata, de alegerile din fiecare moment si de expresia cat mai limpede a cine suntem cu adevarat'.sm-3733

Doctorul naturopat Cezarina Matei propune gemoterapia ca varianta pentru un corp sanatos si frumos. „Gemoterapia este un sistem terapeutic nou, ce foloseste extracte din tesuturi tinere din plante, capabile sa detoxifice tesuturile si celulele noastre la nivel foarte profund  si sa le redea functionalitatea initiala, aducand in organismul nostru vindecarea' spune aceasta.

Cori Gramescu, nutritionist si life coach, a mizat pe identificarea unui echilibru intre ritmul accelerat in care traim si respectarea unui program de viata ordonat si sanatos, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate pentru silueta si un tonus excelent.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri