5 trucuri pentru un machiaj smokey eyes perfect!

Smokey eyes este cel mai spectaculos tip de machiaj, fără îndoială! Conferă un aer de mister, îți scoate în evidență ochii într-un mod aparte și dacă este corect făcut, te transformă dintr-o rățușcă simpatică într-o lebădă seducătoare. Uite câteva trucuri pe care specialiștii în machiaj le aplică atunci când realizează un machiaj de tip smokey eyes.

Specialiștii te învață

1. Hidratează bine zona ochilor – când aplici creionul, pigmentul se absoarbe bine și se difuzează, creând efectul 'smokey'.

 

2. Aplică fardul de ochi peste un creion dermatograf negru, pe care l-ai trasat la baza genelor. Amestecă bine culoarea, pentru a nu avea o dâră de fard pe pleoape. Nuanțele închise sunt preteționase și trebuie să fie foarte bine 'blenduite'.

3. Ține cont de faptul că maro închis, mov și gri sunt nuanțele care se pretează cel mai bine machiajului smokey eyes, conferind profunzime privirii.

4. Aplică la baza genelor, între firele de păr, tuș negru, punct cu punct – acest truc te ajută să conferi intesitate privirii.

5. Dacă ai ochii mai mici – începe să-i conturezi de la jumătatea pleoapei spre exterior – vor părea mai mari și mai luminoși.

 

foto Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin
Buton