50.000 de euro pentru noua policlinică socială

50.000 de euro s-au strâns la Gala Din Inimă pentru Viitor' organizată de Fundația Regina Maria în beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale. Suma reprezintă o treime din fondurile necesare pentru a putea oferi servicii medicale gratuite persoanelor care nu beneficiază de serviciile sistemului național de asigurări de sănătate pacienților. Noua Policlinică Socială ar urma să dubleze numărul de beneficiari și să implementeze un concept de centru pentru servicii sociale care să adreseze mai multe dintre problemele acestei categorii de public defavorizat, de la cele de sănătate, până la cele de educație și incluziune socială.

Gala a adunat peste 270 de persoane, vedete și personalități publice din diverse domenii  ce și-au arătat susținerea față de inițiativa Fundației Regina Maria de a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie.

Gazdele evenimentului, care a avut loc la Cercul Militar Național, Sala de Marmură au fost doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei au avut alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, precum și alte personalități și invitați surpriză: Grigore Leșe, Amir Heidarkhodaee, Horia Brenciu, Ozana Barabancea și Jazzappella.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri