6 boli pe care le vindeci cu apă

Esențială pentru viață, apa este un adevărat medicament, cu ajutorul căruia poți vindeca o mulțime de afecțiuni. Adepții medicinei populare spun că poți vindeca doar cu apă următoarele afecțiuni:

Arsuri la stomac

Dacă senzația de arsuri la stomac te supără des, dacă mâncarea îți vine înapoi după masă, încearcă acest remediu – bea un pahar cu apă rece, înghițitură cu înghițitură –  diluează acidul din stomac și liniștește senzația de arsură.

Constipație

Când suferi de constipație, este bine să bei un pahar de apă rece pe stomacul gol, dimineața. După masă, un pahar de apă băută cât mai fierbinte te ajută la digestie.

Astm bronșic

Înainte de o criză de astm, care e prevestită de un episod de tuse uscată, se beau repede 1-2 pahare cu apă și se pune pe limbă un praf de sare. În timpul unei crize de astm, dacă bolnavul nu are la dispoziție alt remediu, poate înghiți bucățele mici de gheață.

Febră

Scapi de febră mai ușor dacă bei 12 pahare cu apă – câte unul la fiecare oră.

Oboseală

Atunci când ești într-o stare avansată de oboseală, ține mâinile sub un jet de apă rece. Întoarce palmele în sus și lasă apa rece să cadă pe încheieturi.

Afecțiuni ale ochilor

Spălatul pe față în fiecare dimineață alternativ cu apă rece și foarte caldă (de 30 de ori fiecare) ține ochii sănătoși și te scapă de purtatul ochelarilor – se spune din bătrâni.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin
Buton