600 de copii si parinti au alergat la o noua editie “Campionii sanatatii”

Sambata 16 aprilie 2011, Asociatia EMOVERE si RO CLUB MARATON au organizat a treia intalnire a campionilor sanatatii' in parcul Al. Ioan Cuza Bucuresti.

Asociatia EMOVERE si RO CLUB MARATON au organizat a treia intalnire a campionilor sanatatii' in parcul Al. Ioan Cuza Bucuresti, sambata 16 aprilie 2011. Vremea a tinut cu campionii', parinti si copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani, care au alergat impreuna pe aleile din spatele statuii Al. Ioan Cuza. A fost un parc plin de veselie, copiii abia asteptand sa se intreaca pentru un plus de sanatate si parintii bucurandu-se de placerea de a face sport in aer liber cu familia.

Dupa ora 10:00, in parc mirosea a portocale de la portia de energie' oferita cadou de PHILIPS viitorilor campioni, chiar inainte de a merge la start. Irinuca abia astepta sa dea primul premiu celor care se intorceau din cursa – mere sanatoase de la Valea Mare.

Traseele bine definite si strajuite' de organizatori, membrii sau voluntarii celor doua asociatii EMOVERE si RO CLUB MARATON, isi asteptau primii concurenti – fetitele de 2 – 4 ani. Si a inceput bucuria alergarii in cuplu, parinte – copil, legati de mana cu o panglica de 1 m. Primii sositi s-au bucurat de aplauzele tuturor, iar urmatorii au avut parte de incurajari zgomotoase pana in ultima secunda.

Si au alergat pe rand fetite si baietei pana la cei de clasa a IV-a. Finalul intrecerilor a fost un inceput pentru unii dintre concurenti, adica bebelusii. Ei au savurat cursa din bratele parintelui sportiv si au promis ca se vor intoarce la intrecerile Campionii sanatatii' si dupa ce invata sa se descurce singuri la alergat.

Fiecare familie a plecat acasa incantata, cu un premiu, caci Campionii sanatatii' au din ce in ce mai multi prieteni: Primaria Sectorului 3 Bucuresti, PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net, DOVE, BikersTeam, LYSI, Cereal Bio, Editura Diana, Asociatia Bucharest Running Club, alaturi de Revistele BABY, Avantaje si Radio ITSY BITSY.

Asociatiile EMOVERE si RO CLUB MARATON multumesc tuturor celor care sustin mesajul de viata sanatoasa promovat de actiunile „Campionii sanatatii'.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri