7 gesturi romantice pe care le poti face pentru sotul tau

Noi, femeile, tindem sa credem ca barbatilor nu prea le plac chestiile romantice.

Insa, in sinea lor, toti barbatii sunt sensibili, romantici, emotivi, timizi, chiar daca la exterior lasa sa se vada doar latura lor de macho man.

Si ei simt nevoia de a oferi si de a receptiona manifestarile fizice ale iubirii.

Pregateste-i micul dejun

Daca vrei cu adevarat sa il impresionezi pregateste-i micul dejun intr-o dimineata de weekend.

Decoreaza farfuria cu o inimioara, pe care o poti decupa dintr-o rosie, apoi du-i micul dejun la pat. Gestul tau il va face sa se simta special si apreciat.

Achizitionati o planta, cum ar fi un mic copacel si plantati-l intr-un loc numai de voi stiut, care sa devina locul vostru preferat.

Fa-i un cadou

Iti place cand vine acasa si te surprinde cu un mic cadou, fie el un lucru cat de marunt. Fa si tu la fel si surprinde-l intr-o zi obisnuita cu un mic cadou.

O cina romantica

Dar sa fie chiar o cina romantica, aranjata ca la carte! Gateste felul sau preferat de mancare si aranjeaza un decor romantic in dormitor. Aseaza o patura comoda, o tava cu mancarurile, o sticla de vin, lumanari …

Cumpara-i un bilet la un meci cu miza mare

Chiar daca tie nu iti place sportul, majoritatea barbatilor gasesc placere in a urmari competiile sportive. In viziunea lui, este suficient sa-i cumperi un bilet la un meci important si l-ai cucerit pe loc.

Complimenteaza-l din cand in cand

Multi barbati sunt incapabili de a se exprima in mod verbal, in special cand vine vorba de sentimente. Asta nu inseamna insa ca nu le place sa auda complimente venite din partea partenerelor lor.

Inainte sa va despartiti dimineata spuneti-va Te iubesc!'. Iar apelativele dragastoase sunt de asemenea ingrediente ale romantismului.

O seara cu baietii – Dovedeste-i ca esti cea mai buna iubita din lume si planuieste pentru el o iesire cu baietii.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Relatii