7 idei de cadouri utile pentru bărbați

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/lMiA3i5VquM 

Alegerea cadoului perfect pentru un bărbat din viața ta poate fi dificilă pentru că nu știi exact ce-i place sau de ce are nevoie. Primul criteriu pentru a nu da greș este utilitatea. Optează pentru obiecte care să-i fie de folos și care crezi că i s-ar potrivi. Inspiră-te din stilul lui și din pasiunile pe care le are. 

Dacă totuși nu ai nicio idee, găsești mai jos o listă cu 7 idei de cadouri utile pentru bărbați: 

Un parfum 

Un parfum poate fi cadoul util și perfect oferit bărbatului drag din viața ta cu ocazie zilei de naștere sau a unei zile speciale. Optează pentru arome apropiate celor pe care ai observat deja că le preferă sau chiar pentru parfumul său favorit, în cazul în care îl cunoști. Îi poți oferi un set cadou, care să conțină și alte produse din aceeași gamă. Un alt criteriu de selecție este și perioada din an. Alege din varietatea de parfumuri pentru bărbați în funcție de anotimp, note fresh în sezonul cald și ceva mai intense și puternice iarna. 

Un portofel din piele

Un portofel din piele este de asemenea un cadou util și potrivit de oferi unui bărbat, mai ales dacă este adeptul unui stil office sau elegant. Împachetat cu gust, un astfel de dar va fi apreciat în mod sigur și folosit cu drag. 

Gadgeturi de ultimă generație

Bărbații sunt în general pasionați de tehnologie, astfel că un gadget reprezintă un dar util și perfect de oferit. În funcție de relația pe care o ai cu persoana căruia vrei să-i dăruiești cadoul, poți alege între o baterie externă, o pereche de căști wireless, o boxă portabilă sau chiar un smartphone.

Accesorii pentru casă, grădină sau mașină 

Mașinile sunt, de asemenea, în topul preferințelor bărbaților, astfel că o cameră de bord pe care să o conecteze la telefonul mobil poate fi un cadou extrem de util. Altfel, în cazul în care omul drag din viața ta dispune de o curte, câteva accesorii de grătar sigur i-ar fi pe plac. Orice obiect util și care are legătură cu pasiunile sale poate fi cadoul perfect pentru el.

O cămașă 

Domnii care se îmbracă office indiferent că este stilul ales de ei în viața de zi cu zi sau o fac prin prisma profesiei au întotdeauna nevoie de o cămașă nouă. Dacă îi cunoști cu precizie mărimea pe care o poartă la haine, nu vei da greș cu un astfel de cadou. Adaugă și o cravată care să se asorteze cu cămașă sau optează pentru una cu manșetă dublă și alege și o pereche de butoni. 

Un ceas

Ceasul este accesoriul util și care completează orice ținută, inclusiv în cazul bărbaților. Dacă cel căruia urmează să-i oferi cadou preferă stilul sport, atunci un smartwatch reprezintă un cadou util și care cu siguranță îl va încânta. Altfel, poți opta pentru un ceas cu curea din piele sau metalică. Totul e să știi că se potrivește personalității și stilului său vestimentar.  

Bilete la meciul echipei preferate

Poate cel mai util cadou este acela care îl va surprinde și-l va face să tresară de bucurie. Dacă bărbatul din viața ta are o pasiune, inspiră-te din ea pentru a-i face cea mai frumoasă surpriză. Oferă-i în dar bilete la meciul echipei sale preferate de fotbal sau comandă-i un tricou cu jucătorul favorit. 

Bărbații sunt întotdeauna încântați de cadourile utile, pe care le pot folosi și de care se pot bucura imediat. Inspiră-te în alegerea ta din stilul persoanei pe care vrei s-o surprinzi, gândește-te la pasiunile sale și la ce anume i-ar plăcea să primească în dar. 

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial