7 idei deosebite de cadouri pentru mămici

Te afli în situația de a căuta un cadou pentru o proaspătă mămică? Deși pare ușor, te poți afla în dificultate. Decizia de a cumpăra un cadou pentru o mamă care îți este prietenă sau apropiată este mai simplă, pentru că poți întreba de ce are nevoie. Cu toate acestea, trebuie să știi ce să cumperi și pentru mămici care sunt simple cunoștințe sau chiar rude îndepărtate.

Află care sunt ideile deosebite de cadouri pentru mămici, care nu dau niciodată greș!

Un buchet de flori

Dacă ai fost invitată la o proaspătă mămică și nu știi ce să cumperi, optează pentru un buchet de flori sau un aranjament floral special. Ar fi bine să nu-ți îndrepți atenția către florile cu miros prea intens sau către cele cu o cantitate mare de polen, care pot deranja atât mama, cât și bebelușul, precum freziile, crinii sau narcisele.

În schimb, poți cumpăra flori rezistente, ca trandafirii albi sau roșii, garoafele sau lalelele, în nuanțe vesele. Florile sunt cadouri ideale, pentru că transmit bucurie, speranță și optimism. Mămica le va adora!

Bijuterii

Mămica la care mergi în vizită se va bucura să primească și bijuterii, fie că alegi modele din aur sau argint. Seturile de bijuterii sunt daruri care nu se demodează niciodată și pot fi folosite ani la rând.

Poți opta pentru cercei din aur de 14k, lănțișoare, inele sau brățări, atât timp cât ții cont de preferințele femeii din viața ta. Îți dorești să cumperi bijuterii pentru mamă și copil? Găsești modele pe care le poți grava cu numele copilului sau cu data nașterii, care vor fi apreciate de oricine.

Articole personalizate

Pentru un cadou unic, ai ocazia să personalizezi orice obiect pentru o tânără mămică. Astfel, poți să oferi cadou haine, medalioane sau păturici pentru copil, pe care să le personalizezi.

Și o cană care conține numele sau poza celui mic îi va aduce zâmbetul pe buze mamei, așa că nu ezita când vine vorba de cadouri personalizate.

Rame foto

Un cadou simplu pentru o mămică implică alegerea unor rame foto elegante. Investește în rame de calitate, realizate din materiale rezistente, în care femeia pe care o îndrăgești să pună fotografiile preferate cu cel mic.

La fel de util este și albumul foto, unde părinții pot păstra toate fotografiile cu copilul lor. Nu trebuie decât să alegi albumul potrivit atât pentru băieței, cât și pentru fetițe.

Hăinuțe utile pentru copii

Pe lângă obiecte utile pentru mămică, poți să cumperi și haine pentru copii, mai ales dacă știi că este nevoie. Dacă este vorba despre bebeluși, ar fi bine să achiziționezi haine pentru 6 luni, 9 luni sau chiar mai mari, pe care să le poarte cu drag. Copiii cresc rapid în primele luni de viață, așa că nu vor avea cum să poarte de multe ori hainele pe care le primesc la naștere.

Mizează pe articolele de calitate, din materiale care nu irită pielea micuților, precum bumbacul, mătasea sau lâna.

Obiecte de mobilier

Dacă știi că mămicii pe care o vizitezi îi trebuie obiecte noi de mobilier pentru copil, fă-o fericită! Pe lângă pătuțuri, noptiere sau dulapuri, îi poți dărui și mese de înfășat, alături de perne moi. Există și mese care includ sertare speciale, în care aceasta poate depozita scutece sau articole de îngrijire personală, necesare unui nou-născut.

Ai o relație apropiată cu mămica? Întreab-o deschis de ce ar mai avea nevoie pentru micuț, pentru a pune accent pe obiecte care să-i fie de folos.

Vouchere pentru cumpărături

Ai la îndemână și varianta voucherului pentru cumpărături! Poți opta pentru un card cu o sumă prestabilită, pe care mămica îl poate folosi pentru a-și face cumpărăturile dorite, direct din magazin.

Orice cadou ai alege pentru mămici, cumpără doar produse de calitate și întreabă-le cum le poți fi de folos!

Sursa foto: unsplash.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse