7 idei pentru organizarea petrecerii burlăcițelor

Sursa foto: Pexels

Petrecerea burlăcițelor este un obicei de origine americană, la fel ca și petrecerea burlacilor. Viitoarea mireasă petrece cu domnișoarele de onoare și prietenele. Este unul dintre ritualurile legate de nuntă cele mai îndrăgite, pentru că fetele se distrează cum le place lor mai mult. Este și ultima ocazie pentru mireasă de a petrece cu statutul de persoană necăsătorită, deci evenimentul trebuie să fie special. Există mai multe opțiuni de organizare a petrecerii burlăcițelor, care depind de preferințele miresei și ale invitatelor ei. Unele preferă o excursie, iar altele o seară de răsfăț acasă. Unele vor să trăiască senzații tari, iar altele să se bucure de un peisaj grozav alături de prietene. Descoperă în continuare 7 idei pe care să le iei în calcul dacă organizezi o petrecere a burlăcițelor.

  1. Dă o petrecere acasă

O petrecere acasă la mireasă este o idee grozavă dacă vreți să vă distrați cum vreți voi. Puteți să vă îmbrăcați frumos sau să o organizezi ca pe o petrecere în pijamale. Vă puteți concentra pe muzică și discuții sau puteți experimenta cu tehnici de înfrumusețare sau relaxare. Pentru o petrecere reușită ai nevoie de preparate gustoase și băuturi. Găsești o mare varietate de ginuri cu care vă puteți încânta simțurile sau vinuri spumante cu care să vă răcoriți. Și cocktailurile sunt binevenite, de aceea poți angaja pentru seara respectivă un barman profesionist. 

  1. Mergeți într-o excursie

O excursie de câteva zile poate fi petrecerea perfectă. Ce este mai simbolic pentru trecerea de la viața de burlăciță la cea de femeie căsătorită decât o călătorie într-un loc nou? Închiriați o mașină old-school sau o rulotă și plecați la drum, oprind pe parcurs pentru a vizita diverse obiective. 

  1. Planifică o seară de wellness

Ce este mai relaxant decât o seară de wellness, în care să vă relaxați profund? Ai diverse opțiuni la dispoziție, ca un curs de yoga sau meditație sau un masaj al întregului corp. Și o vizită la spa poate deveni un prilej de a petrece timp de calitate cu prietenele. Wellnessul este o opțiune foarte bună pentru miresele care nu agreează petrecerile clasice sau în club. În plus, este o metodă bună de a înlătura stresul asociat organizării și anticipării nunții. 

  1. Petreceți în club

Atmosfera din club nu se poate reconstitui acasă sau în alt loc. Mergeți într-un club și petreceți până dimineață, bucurându-vă de muzică, lumini, dans și socializare. Îmbrăcați-vă elegant sau sexy și experimentați viața de noapte a orașului. Puteți alege un club clasic sau unul retro ori în care se poate face karaoke. 

  1. Mergeți la plajă

O petrecere pe malul mării este unică. Valurile, nisipul și lumina induc o atmosferă unică și creează mediul perfect pentru fotografii grozave. Pentru a vă integra în atmosferă, îmbrăcați-vă cu haine florale și cu tematică exotică, alege-ți un decor pe măsură și beți cocktailuri specifice petrecerilor la plajă, cu ingrediente ca romul sau nuca de cocos. Muzica și preparatele de inspirație mediteraneană sau caraibiană nu trebuie să lipsească. 

  1. Rezervă o croazieră

O croazieră este unică, indiferent pe ce mări sau fluvii navighezi. O petrecere pe un vas va rămâne în memoria miresei și a invitatelor pentru totdeauna. Te bucuri de experiența inedită, de soare, mâncare și de atmosfera unică. Alege o croazieră cu multe opțiuni, astfel încât să o adaptați cerințelor voastre.

  1. Mergeți într-o excursie cu cortul

Dacă mireasa este o fire aventuroasă, iubitoare de munte și natură, o excursie cu cortul se poate dovedi cea mai potrivită petrecere a burlăcițelor. Focul de tabără, sunetele naturii și colaborarea vă unește și creează o experiență inedită.

Petrecerea burlăcițelor este un eveniment special, de care viitoarea mireasă trebuie să se bucure din plin. Inspiră-te din cele 7 idei de mai sus pentru a organiza o petrecere reușită. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial