7 Izvoare – apa minerala necarbogazoasa

Pe versantul estic al muntilor Bucegi in zona Cheile Scropoasa, la 1300 m altitudine, se gaseste una din cele mai mari surse naturale de apa minerala naturala necarbogazoasa din lume. Sursa este cunoscuta de peste 2000 de ani sub denumirea de „7 Izvoare”

7 Izvoare este o apa minerala naturala necarbogazoasa (plata), pura, netratata, obtinuta prin foraje la mare adancime asigurandu-i-se astfel stabilitatea, temperatura si continutul de saruri minerale constante, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata.

Izvorul este situat intr-o arie terestra si acvatica nemodificata, ce retine caracterul si influenta naturala, nepoluata, fara o habitare permanenta sau semnificativa, protejata si gestionata pentru pastrarea conditiilor naturale.

Apa 7 izvoare este, conform unor studii, cea mai energizata apa minerala, calitate obtinuta prin spalarea diferitelor straturi de roci pana la punctul de iesire din subteran si captare.

7 Izvoare este apa oligominerala, ce are continut de Ca (calciu), Mg (magneziu), Na (sodiu), in proportii benefice organismului uman, atestata cu certificat LAREX.

Apa se gaseste in toate lanturile de hipermarket-uri in varinatele: 0,5 l; 0,5 l kids; 2 l si 5l.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati