7 momente care rup sau întăresc relația

Sunt momente care definesc o relație, sunt situații în care cuplul se unește sau în care apar primele indicii că perechea nu va rezista. Iată ce momente pot prezice viitorul relației voastre – acordă-le atenție și descifrează-le cum trebuie!

 

 

 

Prima oară când celălalt conduce

El ți pare fermecător până când îl auzi cum înjură pe toată lumea când e la volan. Sau invers, tu pari femeia visurilor lui, dar când conduci prima oară vede că ești fix acea șoferiță pe care o urăște – care merge pe mijlocul drumului, dă semnal dreapta când face stânga și 'gonește' cu 60 la oră pe autostradă. Pare un motiv mic de despărțire, dar modul în care celălalt conduce poate rupe o relație – spun specialiștii.

 

Prima oară când gătește

Avem două scenarii pentru această situație: prima oară când ea gătește sau prima dată când el face pe chef-ul pentru tine. Dragostea trece prin stomac, spune o vorbă, iar mulți bărbați par să se ghideze după acest principiu. Iar dacă mama lui gătea minunat, iar tu i-ai pregătit o friptură pe care nu o poate ronțăi nici dacă viața lui ar depinde de asta, s-ar putea să nu-i pice bine. Pe termen lung, orice bărbat își dorește (și) o gospodină. Invers, pare că un bărbat care gătește pentru iubita lui nu poate da greș. Asta doar dacă el i-a pregătit cele mai bune cotlete în sânge, iar ea este o fanatică apărătoare a drepturilor animalelor și l-a anunțat din prima zi când s-au văzut că e vegetariană convinsă…

 

 

Prima oară că dormiți împreună

Ok, sexul e minunat, dar prima oară când dormiți împreună este de fapt piatra de încercare a relației. Ce faci dacă Frumoasa din Pădurea adormită trezește toți vecinii cu sforăitul ei enervant? Prima noapte în care ea sforăie (de obicei e cam invers, totuși) te face să te întrebi: chiar vreau să-mi petrec toată viața fără să dorm? Poate funcționa o relație în care ne iubim pe timpul zilei și dormim separat, de preferat la mare distanță, pe timpul nopții? Intimitatea este importantă în relație, așa că s-ar putea ca sforăitul să distrugă relația înainte ca ea să înceapă.

 

Prima oară că-i cunoști prietenii

Ție ți se pare cool, dar în preajma prietenilor, îți dezvăluie o față care chiar nu-ți place. Asta te face să te întrebi: care e adevărata personalitate? E cum este când suntem împreună sau cu mine joacă teatru, iar în realitate nu e decât un papagal/o mironisiță plină de fițe?

 

 

Prima oară când sunteți la o nuntă

E de preferat să nu fie a voastră, desigur… Prima oară când mergeți la o nuntă ca un cuplu este foarte importantă. Dacă treceți cu bine peste dansul pinguinului, momentul în care un unchi îndepărtat cade peste tine la vreo horă sau dansul cam intim în care mama miresei insistă să-l atragă, atunci aveți un viitor serios împreună.

 

Prima oară când apare în peisaj vreun exshutterstock_120522385

Fie la tine, fie la el, mai devreme sau mai târziu vreo iubire din trecut își va face apariția. Sub formă de sms, întâlnire întâmplătoare în oraș sau subiect de conversație deschis de cunoscuți. Prima reacție este foarte importantă. Ea traduce starea relației voastre și reprezintă și o radiografie a sentimentelor tale. Te deranjează, ești ok cu asta, ești prea liniștită după ce i-ai întâlnit fosta mare iubire? Vorbește frumos sau urât despre acea relație? Fii foarte atentă la ce simți și la reacțiile lui.

(citește și Ce să nu spui soțului despre un ex)

 

 

Prima noapte când bebelușul nu doarme. Deloc!

Chiar dacă sunteți un cuplu solid, prima noapte când bebelușul nu doarme reprezintă o piatră de încercare a relației. Acela este momentul în care nervii vă sunt pentru prima oară puși la încercare. Nu e nevoie de prea multă imaginație, ca să-ți dai seama că un bebeluș nu va plânge toată noaptea o singură dată… Veți încerca toate stările posibile: de la milă pentru el, la autocompătimire (trecând prin speranță, mirare, furie, resemnare) și dorința de a fugi undeva, departe de acel zgomot incredibil de puternic, emis de o făptură atât de micuță…

foto Shutterstock

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie