7 simptome de sarcina de care sigur te vei bucura

Cand vine vorba de sarcina, auzi de la prietene, vecine sau colege tot ce-i mai rau: hemoroizi, umflarea picioarelor, vergeturi, simptome neplacute, unul mai rau ca celalalt. Nu zice nimeni ca nu le vei resimti, insa stiai ca exista si simptome de sarcina de care garantat te vei bucura? Iata care sunt ele!

7 simptome de sarcina de care sigur te vei bucura

Furtuna de hormoni din organi

Par mai bogat, mai stralucitor

smul tau, care altfel sunt responsabili pentru o groaza de simptome neplacute, iti vor face un par mai sanatos decat ai avut vreodata!
In plus, s-ar putea sa descoperi ca parul iti creste mai repede ca niciodata.

Unghii mai lungi, mai sanatoase

Cresterea volumului de sange din organism, dar si nivelul hormonal crecut, poate accelera cresterea unghiilor suficient de mult incat sa poti avea unghiile pe care ti le-ai dorit intotdeauna, dar nu le-ai putut avea.

Sani mai mari

Deloc surprinzator, sanii cresc pe masura ce avanseaza sarcina, iar acest lucru, desi poate fi dureros, garantat va fi si un motiv de bucurie, mai ales pentru mamele cu sanii mai micuti.

Piele perfecta, fara fond de ten

Daca pana la momentul sarcinii iti apareau frecvent imperfectiuni pe fata, s-ar putea sa ai o mare surpriza. In cazul multor viitoare mame, pielea devine neteda, stralucitoare (nu intr-un mod neplacut!) si acneea are toate sansele sa dispara complet, cel putin temporar.

Lipsa menstruatiei

Cate dintre noi nu am asteptat cu drag aceasta perioada, chiar si pentru anticiparea faptului ca nu vom mai avea de-a face cu absorbante sau tampoane pentru 9 luni.
Ei bine, da: in perioada sarcinii uiti complet de aceste produse de igiena, exceptie facand probabil femeile ce au parte de menstruatie peste sarcina.

Orgasme mai puternice ca niciodataa

Tot gratie unui flux mai bogat de sange, organele genitale iti sunt mult mai vascularizate. Acest lucru face ca, atunci cand devii intima cu partenerul tau, sa ai parte de orgasme mai puternice si mai frecvente ca oricand.

Miscarile bebelusului

Primele miscari ale bebelusului vor fi o reala revelatie, care te-ar putea face si sa plangi de fericire.
Poate nu stiai asta, insa de fiecare data cand vei simti bebelusul, organismul tau va reactiona si va schimba ritmul cardiac, ca raspuns la miscarile micutului tau.

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Ingrijire