8 destinații de vacanță pentru familii care au copii mici

Sursa foto: Shutterstock

Ai așteptat un an întreg concediul și acum faci pregătiri să mergi împreună cu cei dragi, la mare și la soare. Îți prezentăm în continuare cele mai bune destinații de vacanță pentru familii care au copii mici. Alege ce-ți place și distrează-te alături de prichindeii tăi!

Stațiunea Sunny Beach din Bulgaria

Dacă îți dorești o destinație mai apropiată de România, litoralul bulgăresc reprezintă opțiunea ideală. De la Albena și Nisipurile de Aur până la Varna vei găsi multe stațiuni cu piscine pentru copii, agrement nautic și distracții pentru toate vârstele. Dintre acestea, cea mai modernă este Sunny Beach, renumită pentru resorturile ultra all inclusive și promenada pitorească.

Insula Creta din Grecia

Un loc excelent pentru vacanța cu copii este insula grecească Creta. Plaja Elafonisi îi va fermeca pe cei mici cu nisipul său fin și apa de culoare turcoaz. Hotelurile cu locuri de joacă și facilități all inclusive sunt gazde primitoare pentru concedii de vis în familie, pe țărmurile Mediteranei.

Stațiunile din Antalya, Turcia

Litoralul turcesc este preferat de familii pentru vacanțe relaxante, în care copiii, indiferent de vârstă, au posibilități de distracție, primesc lecții de scufundări și practică sporturi nautice. Poți alege ce-ți place dintre stațiuni vestite, precum Belek, Kemer, Alanya, Side, Lara, Kundu sau Bogazkent. 

Orașul Zadar din Croația

Malurile Adriaticii sunt spectaculoase și reprezintă o destinație în tendințe, pe care o aleg tot mai multe familii cu copii. Litoralul croat are multe puncte de atracție, dintre care menționăm orașul resort Zadar. Portul vechi, clădirile istorice, atracțiile marine și tradițiile populare din zonă îi vor impresiona pe cei mici, într-o vacanță ca-n povești.

La Budva în Muntenegru

Tot Adriatica este vedeta atunci când vine vorba și despre litoralul muntenegrean. Stațiuni precum Ulcinj, Sveti Stefan, Petrovac sau vestita Budva reprezintă alegeri excelente pentru un concediu în familie. Pădurile care scaldă țărmurile mării, liniștea plajelor, nisipul roșiatic – toate acestea îi vor încânta pe cei mici, într-un sejur de neuitat.

Insula Cipru, leagănul Afroditei

Un concediu alături de copiii de vârstă mică trebuie organizat într-o regiune cu climă blândă și peisaje atractive. Un astfel de loc este Cipru, insula soarelui, unde te întâmpină stațiuni cochete precum Paphos, Ayia Napa, Amathus Bay sau chiar orașul capitală Larnaca. 

Insula Tenerife, perla din Canare

Oferă-le celor mici o vacanță exotică, în cea mai frumoasă insulă din Arhipelagul Canare. Compară ofertele online și alege cele mai convenabile bilete de avion spre Tenerife, ca să te bucuri împreună cu cei dragi de această zonă unde muntele și marea creează peisaje de vis. Copiii vor fi încântați să meargă în excursii prin păduri, să învețe sporturi nautice, să viziteze parcurile acvatice și rezervațiile naturale.  

Algarve, Portugalia

O populară destinație de vacanță pentru familii care au copii mici este și Portugalia, cu plajele ei largi la ocean și oamenii ospitalieri, care îi fac pe turiști să se simtă ca acasă. Un concediu la Algarve vine cu avantajul unei game largi de hoteluri, pensiuni, aparthoteluri, vile și resorturi cu facilități speciale, dedicate familiilor. Sezonul estival durează mai mult aici, un motiv în plus pentru o călătorie cu mic, cu mare, pe malurile înspumate ale Atlanticului.

Alege ce-ți place dintre destinațiile de vacanță prezentate și distrează-te alături de cei dragi, pentru cel mai frumos concediu în familie!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial