8 semne că ar trebui să începi rapid o dietă!

Zilele trecute, o prietenă mi-a povestit o întâmplare doar pe jumătate amuzantă – se uita pe niște poze și la un moment dat l-a zărit pe soțul ei alături de o femeie. Intrigată de postura oarecum tandră în care erau cei doi, se pregătea să-l confrunte, întrebându-l cine este duduia, când a realizat: era chiar ea (cu 20 de kilograme în minus). A fost atât de șocată, încât de-a doua zi a început o dietă și și-a făcut un abonament la o sală de sport din apropiere. Iată câteva semne care îți arată că și tu trebuie să te apuci de operațiunea dieta pe loc!

 

  • Te întâlnești și cu o persoană care nu te-a văzut de multă vreme și îți aduce aminte ce bine îți stătea cu părul lung și cu șuvițe. Dacă într-o prima fază ți se pare un compliment, nu te amăgi – continuarea nespusă este 'erai și mult mai slabă pe atunci (și aveai 10 ani mai puțin).'
  • Îți întrebi soțul cel puțin o dată pe săptămână dacă rochia aceea te face grasă (și ești suspicioasă chiar dacă-ți răspunde, mințindu-te frumos, NU!)
  • Te trezești la schimbarea garderobei pentru noul sezon că nu te mai încape nimic din ce ai purtat anul trecut.
  • Ți se oferă locul în metrou și ești felicitată de colegi, care te întreabă în câte luni ești (însărcinată)?
  • Te uiți la pozele din revistele de bârfe sau verifici site-urile mondene și te bucuri de fiecare urmă de celulită pe care au surprins-o fotografii pe corpul vedetelor și de fiecare șunculiță pe care ți se pare că o zărești prin vaporoasele lor rochii se seară.
  • Începi să primești cadouri vouchere la ședințe de fitness, abonamente la masaje de drenaj limfatic și seturi de creme anti-vergeturi sau prietnele încep să-ți povestească 'din senin' despre cele mai noi metode de liposucție și ultimele fițe în materie de combatere a celulitei.
  • Ești oprită la intrarea în cinematograf de o promoteriță cu doar câțiva ani mai mare decât copilul tău, care își ciripește gingaș toată oferta de produse de slăbit a unei companii sau te întreabă dacă nu vrei să câștigi 20 de lei participând la un studiu despre obezitate.
  • Copilul tău te îndrumă către raionul cu mărimi XXL dintr-un magazin sau comentează despre o doamnă pe care o vede în supermarket: ' e mult mai grasă decât tine, mama!

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport