9 vedete care au nascut acasa

Daca Beyonce a inchiriat un etaj intreg dintr-un spital atunci cand a nascut, alte vedete au preferat o varianta mai simpla… nasterea naturala, acasa.

Nasterea la domiciliu este o metoda alternativa de a aduce pe lume un copil si o moda printre celebritati.

Alyson Hannigan

Starul din „How I Met Your Mother” a nascut primul copil, pe Satyana, in martie 2009, acasa. Vedeta declara: „Am folosit o moasa si inca o persoana care sa ma sustina moral. Am avut si varianta de a folosi un doctor, dar chiar acesta a spus ca nu este nevoie de el decat daca va trebui sa fiu transferata la spital, ceea ce, slava Domnului, nu a fost cazul”.

 Elle MacPherson

Supermodelul australian Elle MacPherson a nascut, la randul ei, la resedinta personala, in 2003. Aceasta a protestat la Canberra pentru a convinge guvernul australian ca nasterea acasa trebuie să fie o alegere legala.

Julieta Venegas

Cunoscuta cantareata mexicana Julieta Venegas a dezvaluit ca a nascut acasa si nu la spital, asa cum i-au recomandat medicii. De asemenea, cantareata le-a recomandat femeilor sa-i urmeze exemplul.

„Nu am nascut la spital, ci acasa si recomand tuturor femeilor aceasta metoda clasica. Orice as spune despre faptul ca sunt mama suna a subiect pentru reviste mondene” a declarat Julieta Venegas.

 Gisele Bundchen este o mare fana a nasterilor naturale. In 2009, atunci cand a nascut primul ei copil, Benjamin, Gisele a marturisit „Am nascut in cada, in apa. Am refuzat orice medicament impotriva durerii, pentru ca am vrut sa fiu perfect lucida. M-am pregatit cu yoga si meditatie si nu a durut absolut deloc. M-am concentrat pe fiecare contractie si nu ma gandeam decat ca in scurt timp imi voi tine copilul in brate”.

 Alanis Morissette

Cantareata Alanis Morissette si-a nascut fiul in intimitatea casei sale.  Vedeta chiar a facut declaratii in presa in care spunea ca a avut la dispozitie o moasa, dar ca era oricand pregatita pentru o interventie medicala la spital, in cazul in care lucrurile nu ar fi decurs cum planuia”.

 Pamela Anderson

Actrita a nascut de doua ori acasa. Cei doi fii ai sai, Brandon si Dylan au venit pe lume cu ajutorul unor moase, fara ca mama lor sa ia vreo pastila impotriva durerii. Si Pamela a declarat mai tarziu ca a ales sa nasca tot in apa.

Nelly Furtado

Cantareata canadiana Nelly Furtado a nascut-o si ea acasa pe fiica sa Nevis. Ulterior, Neli a declarat ca ea este o hipioata si ca acesta a fost motivul pentru care a nascut acasa, cu ajutorul moaselor.

Cindy Crawford

Supermodelul a fost adepta nasterilor naturale. „Nu am spus nimanui ultima data cand am facut acest lucru, caci multi oameni sunt impotriva si incep sa spuna povesti ingrozitoare. Chiar si sotul meu m-a intrebat la inceput de ce facem asta”, spunea Cindy. La sfarsit, insa, ea a declarat ca toate experientele au fost aproape ireale.

Demi Moore

Demi si Bruce Willis au ales ca toate fetele lor sa fie nascute acasa: Rumer Glenn in august 1988, Scout LaRue in iulie 1991 si Tallulah Belle pe 3 februarie 1994.

 

Citeste 12 nume ciudate de copii celebri

Text: Iulia Sandu

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii