A descoperit o metoda usoara de administrare a medicamentelor la copii. Mii de parinti i-au multumit ca le-a impartasit ideea asta

Toti parintii stiu cat de dificila poate fi administrarea medicamentelor copiilor, mai ales cand sunt mici si refuza cu inversunare sa ia sirop sau orice alt medicament lichid. O mamica a gasit insa o metoda ingenioasa care ii va salva de la chin pe multi dintre parinti!

Cu metoda asta este super-usor sa ii dai medicamentele!

Helena, mamica unui baietel de pana intr-un an, a gasit o metoda geniala pentru a-i da bebelusului sau medicamentele fara ca vreo picatura sa se piarda.

Ea a folosit partea cu tetina a unui biberon, in spatele careia a pus seringa (FARA AC!) cu medicament pentru bebe.
Baietelului i-a dat direct tetina, iar cand acesta a inceput sa traga din ea, mamica a impins medicamentul cu seringa. Ulterior, mama a povestit cum a ajuns la aceasta solutie ingenioasa:

A descoperit o metoda usoara de administrare a medicamentelor la copii. Mii de parinti i-au multumit ca le-a impartasit ideea asta

„Pentru toate mamicile!
In ultimele 24 de ore m-am chinuit sa ii dau lui Alfie Calpol (NR: medicament pe baza de paracetamol, pentru reducerea febrei).
Mereu ajungea jumatate pe el, dupa ce scuipa tot ce ii dadeam. Apoi mi-am amintit trucul asta!
Nicio picatura nu s-a pierdut si nici n-am avut parte de plansete.
Distribuiti aceasta metoda, sa o afle orice mamica.”

In rastimp, postarea Helenei a devenit virala, cu 120.000 share-uri si mii de comentarii de la mame recunoscatoare.
Putine mame au fost cele care au sustinut ca metoda nu a functionat in cazul lor, iar asta deoarece bebelusii lor nu trag din biberon decat daca vad si lapticul in biberon.

Sursa imagine: Helena Lee


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul