A facut un gest care sigur ii va castiga un loc in rai. Era doar educatoarea fiului sau, dar i-a schimbat viata

Nancy Bleuer este o educatoare ce iubeste enorm copiii si face tot ce-i sa in putere sa-i vada fericiti. Intr-una din zile, observa ca un baietel de 4 ani din grupa ei, pe nume Camden, nu era in largul lui. A hotarat sa stea de vorba cu el sa vada ce il supara.

Acesta a fost momentul in care Camden i s-a destainuit si a inceput sa ii povesteasca femeii despre tatal sau si situatia ingrozitoare pe care o avea acasa. Nancy a simtit nevoia sa intervina rapid.

Ce se intamplase de ii schimbase comportamentul baietelului

Tatal baiatului, in varsta de doar 34 de ani, era foarte grav bolnav. Cand educatoarea a aflat cat de grava era starea barbatului, nu a putut decat sa se gandeasca la cum aceasta trauma il va afecta pe baietelul sau, asa ca s-a hotarat sa ii sune tatal.

Darreld suferea de o afectiune grava a rinichilor, ce facea ca aceste organe sa functioneze la doar 20% din capacitate. In perioada in care taticul se ducea la dializa, arata atat de bolnav incat il speria ingrozitor pe copil.

Gestul ei i-a salvat viata

Educatoarea s-a decis sa ajute familia cu orice pret. Ai crede ca s-a oferit sa le faca cumparaturile, sa le prepare mancare sau sa le plateasca facturile, insa ea a mers mult mai departe de atat.
Nancy s-a oferit sa ii doneze unul din rinichi barbatului. In mod miraculos, era perfect compatibila pentru transplant, deci n-a fost nevoie decat sa mai semneze formularele.

„Nu stiu ce as fi facut daca n-as fi fost compatibila”

„Eram foarte incantata, eram in al noulea cer! Nu stiu ce as fi facut daca n-as fi fost compatibila, povesteste Nancy.

O educatoare a donat un rinichi tatalui unui copil din grupa ei - Revista Baby

Sursa imagine: Facebook/Nancy Bleuer

Este pur si simplu incredibil. Exista o groaza de oameni care asteapta in fiecare zi pentru un rinichi, sau pentru alt organ, in general. Pacat ca nu exista mai multe persoane ca ea. Imi da o a doua sansa la viata„, a declarat Darreld pentru ABC News.
Cand familia a aflat ca Nancy este compatibila pentru transplant cu tatal baiatului, au decis sa ii faca o surpriza si i-au adus flori la scoala. Baietelul a fost extrem de incantat de vestea ca educatoarea lui ii va salva viata tatalui sau!

Daca ar exista mai multi oameni ca Nancy, lumea ar fi una mai buna cu siguranta. Sa speram ca transplantul decurge perfect si ca cei doi isi vor reveni rapid dupa interventie!

Sursa articol: boreddaddy.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Comportament