A murit bebelușul de 5 luni din Iași aruncat de mamă de la etaj pentru a scăpa din incendiu

Bebelușul de 5 luni din Iași, cu care mama s-a aruncat de la etajul al treilea pentru a scăpa din incendiul izbucnit în imobil, a murit la spital.

Scene șocante au avut loc miercuri după amiază, într-un cartier din Iași. O mamă, în vârstă de 30 de ani, și-a aruncat bebelușul de numai 5 luni de la etajul trei, după ce flăcările i-au cuprins apartamentul. Pentru că ușa se blocase, femeia și-a învelit bebelușul în pături și l-a aruncat pe fereastră, după care a sărit și ea, au povestiti martorii de la fața locului. Mai multe ambulanțe SMURD și pompierii au ajuns imediat la locul incidentului și i-au transportat în stare gravă la spital. Copilul a murit joi dimineață, iar mama se află internată la Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă.

„Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum (n.red. os triunghiular care face parte din bazin), fracturi costale pe partea stângă, în dreptul vertebrelor C6-C7”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, pentru Ziarul de Iași.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza izbucnirii incendiului. Se iau în calcul mai multe ipoteze. Vecinii spun că familia s-a mutat recent în bloc și auzeau des certuri în casă. Soțul femeii nu se afla în locuință. Despre el, vecinii spun că şi-ar fi agresat soţia chiar de Crăciun, iar ea s-ar fi refugiat câteva ore la o vecină.

Doamne ferește, doar era soţia mea', a spus bărbatul când a fost întrebat dacă a dat foc locuinței, în timp ce era dus la audieri, conform Știrile Pro TV.

Foto: Ziarul de Iași/ captura Pro TV


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri