Un copil de 8 ani a murit in ora de sport

Un copil de 8 ani a murit in ora de sport intr-o scoala din Teleorman.

Copilul a ajuns in aceasta dimineata la Scoala Ginmaziala din Putineiu si a mers pe terenul de fotbal pentru ora de educatie fizica. In timpul orei copilului i s-a facut rau si acesta a mers la marginea terenului unde s-a prabusit.

Conform Adevarul.ro, profesorul de sport a chemat asistenta din comuna si a sunat la 112.

Cand a sosit echipajul de pe ambulanta copilul se fla de ja in stop cardiorespirator. Copilul a fost transportat de ugenta la Spitalul Municipal din Turnu Magurele insa in ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a murit in drumul spre spital.

a murit in ora de sport

Puratorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman a confirmat pentru Adevarul.ro ca „S-a intocmit dosar penal pentru moarte suspecta” in cazul copilului de 8 ani care a murit in ora de sport.

Copilul urma sa implineasca 8 ani saptamana viitoare, pe 29 septembrie si era elev in clasa a II-a.

Conform ISJ Teleorman, copilul a fost consultat de medicul de familie la inceputul anului scolar si a fost declarat apt pentru ora de Educatie Fizica, insa de la dosarul sau scolar, lipseste adeverinta.

Conform Romania TV, profesorii de la Scoala Gimnaziala din Putineiu au precizat ca adeverinta urma sa fie trimisa scolii in zilele urmatoare.

Foto: Primaria Putineiu; Hepta.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie