A pregatit negrese cu propriul lapte, apoi le-a dus la scoala copilului

O mama a pregatit negrese pentru a le duce la scoala copilului sau, iar in pregatirea lor a folosit un ingredient neobisnuit, pe care nu-l vei gasi in cartea de bucate: lapte matern. Dupa ce a dus dulciurile la scoala, alte mame au aflat si femeia a avut parte de reactii pline de revolta si dezgust.

Negrese gatite cu lapte matern

Femeia a postat un mesaj pe Facebook, in care incerca sa gaseasca intelegere si sfaturi din partea celorlalti utilizatori, spunand ca nu intelege de ce celelalte mame sunt scarbite de gestul ei.

„Am nevoie de un sfat. Am facut negrese pentru scoala copilului meu si am pus lapte de san in ele.
N-aveam timp sa dau fuga la magazin si nu m-am gandit ca e mare lucru (unii dintre copii chiar au nevoie de ceva mai nutritiv, sa fim sinceri). Si nici macar n-am pus atat de mult
Una dintre mame a aflat si acum fac din tantar armasar. Nu stiu ce sa fac! Aveti sugestii?”

Povestea a devenit virala, iscand si mai multa revolta

Spre surprinderea femeii, si celelalte mamici au avut reactii similare si au incercat sa ii explice ca nu este deloc ok sa hraneasca copiii altora cu laptele propriu, fara ca parintii sa isi dea macar acordul.

Cateva mamici s-au aratat revoltate de aerul de superioritate cu care femeia vorbeste despre obiceiurile alimentare ale altor copii („unii dintre copii chiar au nevoie de ceva mai nutritiv, sa fim sinceri„)

Alte mamici au evidentiat faptul ca prin laptele matern se pot transmite boli si microbi, iar in situatiile in care un copil are o alergie la un aliment, daca femeia mancase unul din acele alimente, l-ar fi putut transmite prin lapte.

Au existat insa si voci care au luat partea femeii, considerand ca laptele matern e chiar mai bun decat cel de vaca si ca orice microbi s-ar fi distrus in timpul coacerii negreselor.

O mama a pregatit negrese cu propriul lapte, apoi le-a dus la scoala copilului 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau