A trăit cu spaimă toată sarcina pentru că burta ei imensă nu se mai oprea din creștere | FOTO

Lara Carpenter, o tânără mămică din Marea Britanie, a trăit cu frică pe toată perioada celor nouă luni de sarcină.

Este un lucru firesc ca trupul unei femei să se transforme pe perioada sarcinii, unele dintre noi iau mai mult în greutate, altele mai puțin, fiecare organism reacționează diferit la valul de hormoni care ne invadează pe parcursul sarcinii.

Lara însă a fost un caz cu totul special. Ea a luat 42 de kilograme în timpul sarcinii, iar burta ei era atât de mare încât s-a speriat pur și simplu crezând că este ceva în neregulă. La un moment dat talia ei cu tot cu burtă ajunsese la un diametru de 140 de centimetri.

„La numai 12 săptămâni de sarcină eram atât de mare că lumea mă întreba deja când nasc. Și burta mea continua să crească în fiecare zi. Era prima mea sarcină și nu știam la ce să mă aștept, însă îmi dădusem seamă că ce mi se întâmplă nu era ceva normal. Văzusem și eu femei însărcinate, dar pe nimeni ca mine”, spune ea.

 

Lara povestește că încă de la începutul sarcinii avea burta atât de mare că nici măcar nu se putea apleca, iar când încerca să stea întinsă pe spate simțea că greutatea propriei burți o va zdrobi.  Ea a avut multe temeri și, în ciuda celor spuse de medici, cel mai mult îi era frică să nu cumva să aibă copilul probleme.

Din fericire pentru ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a avut la naștere o greutate de 4,2 kilograme.

În mod cu totul surprinzător, imediat după ce a născut, Lara a urmat o dietă și mult sport și a reușit să revină la silueta de dinainte de naștere.

Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sarcina